Om Gear4musicFor at hjælpe med at forklare hvad det er vi går og laver hos Gear4music så har vi lavet denne korte video.


I Om Gear4music
videoen følger vi trommeslageren fra vores anden film som hedder Our Journey, som vi lavede for at vise hvor meget vores kunder har inspireret os de sidste 10 år. Dette fejrer vi med vores nye hjemmeside new-look website. Du kan se og lære mere om hvordan videoen blev lavet her.

Historie

Gear4music.com blev lanceret i 2003 af Gear4music Limited, og er blevet en af de største forhandlere af musikinstrumenter og udstyr i Storbritannien. Vi har nu over 300.000 registrerede kunder. I 2012 lancerede vi også Gear4music på 19 forskellige sprog og vi er nu en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa indenfor musik.

Vores Mission er enkel: vi ønsker at gøre det at købe og eje musikinstrumenter og udstyr nemt for alle, ved at tilbyde gode priser og fremragende SERVICE, uanset hvor du bor eller hvordan du køber hos os.

Vi leverer musikinstrumenter og udstyr fremstillet af mange af branchens bedste og mest kendte mærker til meget konkurrencedygtige priser. Vi producerer også en række af vores egne produkter af høj kvalitet og værdi .

Hvad du kan forvente

udover at spare penge når du bestiller hos os:

  • Få en tydelig indikation af hvornår du kan forvente levering
  • Booke din egen specifikke leveringsdato og vælg din leveringsservice
  • Modtage e-mail og tekst besked opdateringer vedrørende din bestilling
  • Nyd en 14 dages pengene tilbage garanti på alt
  • Vælge at købe en udvidet garanti og op til 60 dages pengene tilbage garanti
  • Forvent at få en høj standard af kundeservice via e-mail eller telefon

Find os på Facebook, Twitter, Google , Pinterest og Instagram.


Bedømmelser og priser