Trommer & slagtøj

Gennemse et stort udvalg af trommer og slagtøj, fra traditionelle akustisk trommesæt og elektroniske trommer, slagtøjsinstrumenter, tilbehør og tromme hardware.

Se al information

Mest populære trommesæt

Lær om trommer

Hvilke forskellige typer trommesæt er til rådighed?

Trommesæt og bækkener afgiver forskellige lyde når de rammes, afhængigt af deres størrelse. Der er to hovedkonfigurationer for den måde trommesæt er sat op på - rock og fusion. Generelt på et rock trommesæt vil stortrommen være den største tromme, med en diameter på 22 tommer og gulvtammen den næststørste tromme på 16 tommer. Rack monterede tamtrommer vil sandsynligvis være lidt forskellig i størrelse, med en tam på 12 tommer og de andre 13 tommer, mens en normal lilletromme er omkring 14 tommer.

Fusion trommesæt har generelt ikke en gulvtam, istedet har de tre rack tamtrommer, der henholdsvis er 10", 12" og 14" i diameter. Stortrommen er nogle gange også mindre end 22" med 20" som den mest normale størrelse.

Junior trommesæt er mindre for at passe til yngre spillere. Se Junior 5 stykker trommesæt - som er konstrueret til fem til ti-årige - bestående af en 16-tommer stortromme, en 12-tommers lilletromme og en 13-tommer gulvtam og rack tamtrommer, der er 10" og 11".

Hvad er fordelene ved elektroniske trommesæt?

Elektroniske trommer og bækkener kan producere så meget eller lidt støj, som du vil have dem til. Med tilføjelsen af hovedtelefoner vil ingen kunne høre dig øve. Dette gør disse sæt en fordel for folk, der bor tæt på andre, eller for fagfolk, som vil have den præcise monitoring, som hovedtelefoner kan give. Et fuldt sæt fylder meget mindre end et konventionelt sæt og kan nemt pakkes ned. Dette er perfekt for folk, der er bekymret om plads derhjemme, eller musikeren på turne. Størstedelen af elektroniske trommesæt har indbygget "play along" sange og metronomer, som er en fordel, når der skal øves.

Du har kontrollen over hvordan dit trommesæt lyder, som gør det let at spille i mange stilarter med blot ét sæt. På nogle elektroniske sæt kan du selv redigere lyd eller uploade din egen! Nogle elektroniske sæt har meget realistiske akustiske trommelyd. Dette afhænger imidlertid af dit budget, da dyrere sæt har tendens til at have mere en realistisk lyd.