Elektriske guitarer

Elektriske guitarer og guitar udstyr – Leder du efter noget nyt? Det er her du finder det guitar setup du har ledt efter.

Se al information

Mest populære elektriske guitarer

Elektriske guitarer - ting at overveje

Hvad er en elektrisk Guitar?

Den elektriske guitar er en strengeinstrumenter instrument, der bruger magnetiske pickups til at gøre en lyd. Ved at dreje vibrationer af strenge til et signal, kan instrumentets klang forstærkes og ændret. Dette sker gennem en guitar forstærker og guitar pedaler.

Ikke alle guitarer lyde det samme. Typen af pickupper, strenge, træ, og teksttypografi diktere lyden en guitar gør. En af de vigtigste beslutninger, en guitarist kan gøre er om at få en solid krop, semi-hule, eller hollow body guitar. En solid krop har en skæring tone med masser af sustain, medens en hollow body har en varmere, mere afrundet lyd.

En mellemvej er den semi-hule, som er en hollow body med en stor blok af træ løber gennem midten. Disse tilbyder flere af bark af en solid krop, samtidig med at levere nogle af resonans fundet i hollowbodyer.

Udforsk vores sortiment af elektrisk guitar typer.


Hvad er den bedste igangsætter elektriske Guitar?

Den bedste starter elektriske guitar er en du eller den person, du køber for, ønsker at samle op og spille hver dag. Overveje, hvilken type musik spilleren kan lide og er tilbøjelige til at spille. Gøre nogle forskning i hvilken type musik den potentielle guitar og forstærker passer bedst.

Praktiske råd til plektre en guitar ville være, finde en, der er den rigtige størrelse til spilleren. Vi tilbyder en vifte af forskellige størrelser til alle. Anden end at, det er til dit budget og glem ikke, jer vil savn en amp!

Gennemse starter guitar pakker fra traditionel guitar mærker eller tjek Gear4music's starter guitarer.


Hvad er forskellen mellem et elektrisk og akustisk?

Den vigtigste forskel mellem en guitar og en akustisk er, hvordan de laver en lyd. Electrics pickupper og akustik stol på en soundboard en udhulet ud af kroppen, og en lydhul til at forstærke vibrationer af strengene. Den vigtigste forskel er selv hvad du vil lyd lignende og hvad du foretrækker. En guitar, du ønsker at afhente og play vil altid være en, der gør du praksis mere – der er den eneste måde at få bedre på guitar!

Oplev mere om akustiske guitarer.