Elektriske Guitarer

Elektriske Guitarer & Guitarudstyr - Brug for noget nyt? Shop Online hos Gear4music.dk og få dit nye set-up til Guitaren. Vi har solid body, semi-akustiske, hollowbody, og meget mere, så du kan skabe din egen elektriske guitar. Vi har de største brands som Fender, Gibson, og Ibanez. Samtidig med at du kan finde forstærkere og pedaler fra Marshall, Vox og Orange.
Med i købet får du 30 dages tilbagebetalingsgaranti og 2 års garanti.

Se al information

Mest Populære Elektriske Guitarer

Elektriske guitarer - ting at overveje
 
Hvad er en elektrisk Guitar?

Den elektriske guitar er et strengeinstrument, der bruger magnetiske pickups til at lave en lyd. Ved at omdanne strengenes vibrationer til et signal, kan instrumentets lyd forstærkes og ændres. Dette sker gennem en guitarforstærker og guitarpedaler.

Ikke alle guitarer lyder ens. Typen af pickupper, strenge, træ, og kropstil dikterer hvilken lyd, guitaren laver. En af de vigtigste beslutninger, en guitarist kan tage, handler om hvorvidt man køber en guitar med en solid krop, semi-hul, eller hul krop. En solid krop har en skarp tone med masser af sustain, mens en hul krop har en mere varm, afrundet lyd.

En kompromis er den semi-hule, som er en hul krop med en stor træblok igennem midten. Disse giver den mere barske tone som en solid krop har, men med noget af den resonans, som hule kroppe har.

Kig igennem vores sortiment af elektriske guitartyper.

Hvad er den bedste elektriske guitar for begyndere?

Den bedste elektriske guitar for begyndere er en som du eller den person, du køber for, har lyst til at gribe fat i og spille på hver dag. Overvej, hvilken type musik spilleren kan lide og sandsynligvis vil spille. Undersøg hvilken type musik passer bedst til den guitar og forstærker, du overvejer at købe.

Et praktisk råd til at vælge en guitar ville være at finde en, der er den rigtige størrelse til spilleren. Vi tilbyder en række forskellige størrelser til alle. udover det kommer det an på dit budget og glem ikke at du skal bruge en forstærker!

Gennemse guitarpakker for begyndere fra traditionelle guitarbrands eller tjek Gear4music's guitarer for begyndere.

Hvad er forskellen mellem en elektrisk og akustisk?

Den vigtigste forskel mellem en elektrisk guitar og en akustisk guitar er, hvordan de laver en lyd. Elektriske bruger pickupper og akustiske bruger den hule krop og et klanghul til at forstærke strengenes vibrationer. Den vigtigste forskel er dog, hvordan du selv gerne vil lhave, at det lyder, og hvad du foretrækker. En guitar som du har lyst til at gribe fat i og spille vil altid være en, der får dig til at øve mere; hvilket er den eneste måde at blive bedre på!

Opdag mere om akustiske guitarer.