Akustiske Trommesæt

Trommer har sat sit præg på næsten alle musikalske genrer fra rock til hip hop, jazz til reggae, hvilket gør akustiske trommesæt til et enormt populært instrument.

Hos Gear4music forstår vi din passion for at spille trommer, og derfor har vi altid de bedste trommesæt fra de største brands tilgængelige online. Med vores viden om trommer, har vi udviklet vores eget sortiment af børnetrommesæt og begyndertrommer, hvor vi kombinerer avancerede funktioner med gode priser.

Sædvanligvis kommer de mere eksklusive sæt i shell-pakker der inkluderer trommer, men ingen tromme-hardware eller bækkener, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse trommesættes sammensætning unikt til dit behov. På lager har vi akustiske trommesæt fra Pearl, som for eksempel VX Vision samt Tama trommesæt, som er Mike Portneys favorit. Vi har også klassiske Mapex sæt og Yamaha trommer.

Se al information

Mest populære akustiske trommesæt

Oplysninger om akustisk tromlesæt

Hvordan adskiller sæt i lyd?

Rock og fusion trommesæt afviger i lyd og hvilket sæt en trommeslager beslutter at anvende er ofte et spørgsmål om præference.

Rock sæt har tendens til at give en mere ekspanderende lyd, mens fusion sæt - som udviklede sig fra jazz fusion - anses for at have en lysere resonans. Typerne af træ, der anvendes i hver trommesæt er ofte en hovedfaktor, med fusion kraftigt tilknyttet til birk og rock trommesæt identificeres mere med ahorn eller poppel.

Andre ting skal overveje, når køber et trommesæt

Mens nogle trommesæt komme med bækkener, købes disse ofte separat og nogle professionelle bruger op til et halvt dusin for at kunne oprette slags lyde, de vil. A White Horse Primitive 6 "Splash bækken, for eksempel opretter en rå og primitive lyd til din trommesæt, mens en White Horse Pro 15" Kina Crash bækken producerer en lyse og kraftig lyd.

En fuld White Horse Pro bækken Pack indeholdende 14-tommers hi-hatte, en otte tommers splash bækken, en 18-tommer crash bækken og en 20-tommer crash/ride bækken findes at give et komplet supplement af bækkener til din tromme sæt.

Mens trommesæt har et ry for at være larmende, er det muligt at mindske lyden betydeligt til at øve stille og roligt gennem brug af trommesæt silencing pads. Den Trommesæt Lyddæmperpude indstillet, for eksempel kan reducere støjen fra et trommesæt, med op til 90%. Det indeholder en bas pad, en 16-tommer plus bækken pad, en 14-tommer hit hat pad, en 14-tommer lilletromme pad og 12-tommer, 13-tommer og 16-tommer tom pads.