Violaer

Violaen har mange egenskaber til fælles med violinen, men har en tonehøjde, som er placeret en femtedel lavere. I orkestre og strygekvartetter fungerer violaen som et væsentligt bindeled mellem violinen og den dybere og større cello. Violinen placeres under hagen på samme måde som en violin, og er tilgængelig i en række forskellige størrelser. Dette betyder, at den egner sig til både unge nybegyndere og voksne spillere.

Gear4music har en række mærker til salgs. Disse inkluderer Gear4music og Archer violaer, der tilbyder robust byggekvalitet og en overkommelig pris. Andre violaer fra Stentor , Primavera og Yamaha har varierende størrelse på 12 til 16,5 tommer, og er super til viderekomne og professionelle musikere.

Se al information

Vores mest populære violaer

Første 9 produkter vises

Om violaer

At finde en viola med den rigtige størrelse er afgørende for at sikre en komfortabel spilleoplevelse. Den bedste måde at beregne dette på er ved at holde armen strukket ud og derefter måle afstanden fra din hals til din håndflade. Noter længden og sammenlign den med størrelsesguiden nedenfor for at finde ud af, hvilken størrelse passer bedst til dig.

Størrelsesguide til violaer

16" og 16,5" viola - stor voksen - 66 cm (ca.)
15,5" viola- gennemsnitlig voksen - 64 cm (ca.)
15" viola- lille voksen og børn i alderen 10 til 12 år - 62 cm (ca.)
14" viola- 9 til 12 år - 58 cm (ca.)
13" viola - 7 til 9 år - 54-56 cm (ca.)
12" viola- 6 til 7 år - 51 cm (ca.)