Håndholdte Lydoptagere

Håndholdte lydoptagere tilbyder en bærbar, letvægtig løsning til brug ved forskellige steder. De er sævanligt udstyret med to kondensatormikrofoner, og er i stand til at producere hi-fi stereooptagelser. De bruges normalt til lyddesign, udendørsoptagelser og vokaloptagelser, men kan også bruges til at indspille instrumenter som for eksempel akustiske guitarer eller tromme-overheads.

De fleste håndholdte optagere tilbyder lydoptagelse på op til 24-bit/96 kHz for at opnå den bedst mulige lyd. De tilbyder praktisk opbevaring på SD- og mikro SD-kort, såvel som meget andet nyttigt tilbehør til at forbedre din optagerenheder.

Se al information

Håndholdte lydoptagere

Første 27 produkter vises

Om håndholdte optagere

Håndholdte optagere er udstyret med indbyggede kondensatormikrofoner som gengiver koncerter med høj kvalitet. Disse kompakte løsninger, som for eksempel Yamaha Pocketrak C24, har indbygget lagring med høj kapacitet som kan udvides med SD-kort. Nogle optagere, som blandt andre Zoom Q3, tilbyder også flotte videooptagelser.

For mere alvorlige udendørsoptagelser er Fostex og Edirols udendørsmixere specialdesignede til formål som for eksempel TV- og radioarbejde.