Musiksoftware

Skab, mix og master din musik. Musiksoftware er en central komponent til at lave musik med computere. Udforsk en samling DAW, VST plugins, samples, notationssoftware og mere, alt, hvad du har brug for til at lave musik. Når du handler hos Gear4music får du en 30 dages tilbagebetalingsgaranti. 

Udforsk musikproduktionssoftware, lydredigeringsprogrammer og mere fra mærker som Ableton, FL Studio og Native Instruments. Fra populære workstations som Cubabase og Pro Tools til hip-hop samples of reverb-effekter - her kan du finde alt, hvad du har brug for til at producere dine lyde.
 

Se al information

Vores mest populære musiksoftware

Om musiksoftware

DAW software, eller sequencer-software som det også kaldes, er normalt at finde i hjertet af alle moderne studier. Programmer som blant andre Cubase, Ableton Live, Sonar og FL Studio er i stand til at give dig alt, hvad du behøver til at begynde at indspille og producere musik.

Yderligere virtuelle instrument-plugins eller VSTi vil forbedre din lydpalet og gøre dig i stand til at finde en perfekt lyd. En VSTi som for eksempel Toontrack EZ Drummer gør dig i stand til at komponere og redigere trommespor med realistisk lyd til dine kompositioner.

Effekt-plugins kan hjælpe dig med at give din lyd et drys af professionalitet, uanset om det er en kreativ effekt eller en værktøjeffekt.

Mange producenter er afhængige af deres lydarsenal. Samplingbiblioteket tilbyder et fuldstændigt udvalg autentiske lyde til dine spor, og kan ofte forsyne optagelserne med en gnist af kreativitet.