Blackstar forstærkere

Gear4music.com

Blackstar Amps tilbyder nogle af de mest alsidige guitarforstærkere på markedet. Den banebrydende I.S.F - (Infinite Shape Feature) giver dig mulighed at gå fra en stram og fokuseret USA guitarlyd til en varm, økologisk britisk tone og alt derimellem. Fra billige til high-end ventil forstærkere, der er en Blackstar forstærker for enhver genre eller budget. Se al information

Mest populære Blackstar Forstærkere

Første 21 produkter vises

Blackstar guitar forstærker sortiment

HT-5'eren er designet til brug i studiet og som øvelses forstærker som kan blive tunet. HT-5 forstærkeren har to kanaler og Blackstar's ISF kredsløb for finjusteringer og tone-forme samt har adopteret den store tone fundet i HT ventil pedaler. HT-5-serien er tilgængelig som Combo, Head, højttaler kabinet, og Mini Stack.

Den bærbare HT Venues er rettet mod den giggende guitarist. Denne all-valve-serie har en forstærker der passer til enhver performance type – fra lav-drevne 20 Watt HT Studio 20 Combo til 100-Watt HT Stage 100.

One serie linjen er designet med alsidighed i tankerne. Fra den powerfulde 200-Watt, KT88-equipped One serie 200 Head til den smukt udformede 40-Watt One serie S1-45 Combo, One seriens forstærkere har et indbygget DPR power reduktion systemt, der gør det muligt at reducere den samlede power ned til 10% af mærkeeffekten, uden tab af tone for den fulde valve-oplevelse.

Artisan serien er måske Blackstars smukkeste forstærker linje. Dette håndlavede Artisan sortiment lægger vægt på sonic renhed og enkelhed og pumper ud boutique toner. Artisan 15 Handwired Combo skyder serien i gang og tilbyder 15-Watt dynamisk, klasse A tube, switchable ned til 5-Watt for ultimative tone fleksibilitet.