Blackstar Amps

Gear4music.com

Blackstar Amps tilbyder nogle af de mest alsidige guitarforstærkere på markedet. Den banebrydende I.S.F - (Infinite Shape Feature) giver dig mulighed at gå fra en stram og fokuseret USA guitarlyd til en varm, økologisk britisk tone og alt derimellem. Fra billige til luksus ventil forstærkere, der er en Blackstar forstærker for enhver genre eller budget. Se al information

Mest populære Blackstar Amps

Første 20 produkter vises

Blackstar guitar forstærker sortiment

HT-5'eren er designet til brug i studiet og som øvelses forstærker som kan blive tunet. HT-5 forstærkeren har to kanaler og Blackstar's ISF kredsløb for finjusteringer og tone-forme samt har adopteret den store tone fundet i HT ventil pedaler. HT-5-serien er tilgængelig som Combo, Head, højttaler kabinet, og Mini Stack.

Den bærbare HT Venues er rettet mod den giggende guitarist. Denne all-valve-serie har en forstærker der passer til enhver performance type – fra lav-drevne 20 Watt HT Studio 20 Combo til 100-Watt HT Stage 100.

One serie linjen er designet med alsidighed i tankerne. Fra den powerfulde 200-Watt, KT88-equipped One serie 200 Head til den smukt udformede 40-Watt One serie S1-45 Combo, One seriens forstærkere har et indbygget DPR power reduktion systemt, der gør det muligt at reducere den samlede power ned til 10% af mærkeeffekten, uden tab af tone for den fulde valve-oplevelse.

Artisan serien er måske Blackstars smukkeste forstærker linje. Dette håndlavede Artisan sortiment lægger vægt på sonic renhed og enkelhed og pumper ud boutique toner. Artisan 15 Handwired Combo skyder serien i gang og tilbyder 15-Watt dynamisk, klasse A tube, switchable ned til 5-Watt for ultimative tone fleksibilitet.