Modern slavery & Human Trafficking erklæring

Publiceret: 31 August 2017

Denne erklæring er i henhold til 'moderne slavery Act 2015'. Gear4music Limited er detailhandel, datterselskab fra Gear4music (Holdings) plc, som er opført på AIM markedet af London Stock Exchange. Se al information


Vores virksomhed

Vi er en online forhandler af musikalske instrumenter og musikudstyr, opererer 19 hjemmesider på 15 sprog og 8 valutaer. Vi er den største detailhandler på vores marked i Storbritannien og en af de største i Europa.

Vi leverer musikinstrumenter og udstyr fremstillet af mange af branchens mest kendte brands, og også en række good value, høj kvalitets produkter fra eget mærke.

Mens over 95% af omsætningen kommer direkte fra forbrugerne, levere vi også til uddannelsesmæssige og statslige institutioner og andre forhandlere. Vores kunder køber typisk direkte fra vores hjemmesider, men de kan også købe bestemte varer via andre tredjeparts websteder som eBay og Amazon.

Flere oplysninger om vores virksomhed kan findes på http://www.gear4musicplc.com/.


Vores politik

Vi er dedikerede til at vedtage og forbedre praktisering, at sørge for at der ingen slaveri og menneskehandel er i vores forsyningskæder eller nogen anden del af vores forretning. De produkter, vi sælger fremstilles i mange forskellige lande, og vi har til formål at sikre, at disse værdier overholdes i hele vores forsyningskæde.

For at opnå dette, er vi forpligtet til at identificere og vurdere de af vores forretningsområder, hvor der kunne være potentiel risici for moderne slaveri, om så det er direkte eller indirekte inden for vores forsyningskæde. Vi stræber efter at udvikle og implementere effektive systemer og kontrolelementer til at gennemse og overvåge overholdelse af vores politik.


Tredjeparts-brands

Vi sælger mange kendte andre-brandede produkter herunder Yamaha, Fender, Gibson og Roland.

Vi køber disse produkter hos EU-baseret leverandør virksomheder, hvoraf mange er en del af større globale organisationer. Disse organisationer anerkender og offentliggøre generelt deres engagement i anti-slaveri praktisering. Vi gennemgår anti-slaveri politik og erklæringer af vores store leverandører, og er forpligtet til at vurdere alle leverandører af tredjeparts-brands.

Vi vil præsentere vores leverandører for en kopi af vores anti-slaveri politik, med forventning om, at deres egne politikker og politikker for deres egne leverandører opfylder vores samme høje standard.

Vi vil vurdere eventuelle kasse af manglende overholdelse, hvis og når de opstår, og træffe de nødvendige foranstaltninger til at afhjælpe sådanne afvigelser.


Egne brands

Vores egen-brandede produkter stammer fra producenter i flere lande rundt om i verden og er ofte fremstillet efter egen specifikation og design. På 31 August 2017 havde vi aktive relationer med over 40 fabrikanter, overvejende i Fjernøsten.

For at sikre, at vi ikke er involveret i moderne slaveri eller krænkelse af menneskerettighederne på nogen måde foretager vi vores egen uafhængige inspektioner af tredjeparts faciliteter involveret i fremstilling vores produkter. Under disse inspektioner udfører vi omfattende kontrol og producere skrevet ' factory' kontrolrapporter, der deles med ledere og/eller ejere af faciliteterne, og inkluderer formelle henstillinger skal foretages eventuelt.

Vi vil stoppe med at bruge enhver fabrik, som ikke opfylder de standarder, som vi har sat.

Vi gennemLED 16 anmeldelser i perioden 6-måned til 31 August 2017.

Kontrol inkluderer:

  • Arbejdsmiljø - Ventilation, belysning, renlighed, temperatur
  • Arbejdstiden for fabrikkens medarbejdere
  • Maskiner & udstyr standarder og vagter
  • Sikkerhedsudstyr, herunder Brandbekæmpelses udstyr og first aid sæt
  • PPE & uddannelse
  • Nødudgange & skiltning
  • Personalefaciliteter – WC, køkken mv.
  • Fabrikkens certificering - BSCI samfundsanrespons certifikat; OHSAS18001 Occupational Health & Safety

Svar på vores fabrik inspektioner til dato har været positive.

Udpegede medlemmer af vores egen-Brand indkøbs Team er uddannet til at udføre kontrollen.


Administrerende direktør Chief Commercial Officer Regnskabs chef
Andrew Wass Gareth Bevan Chris Scott