Keyboard mærker

Keyboards giver dig mulighed for at opnå toner i høj kvalitet og funktioner med lethed, hvilket gør dem perfekte til begyndere, men som også giver muligheder for erfarne spillere. For dem som leder efter et introduktionskeyboard, er Gear4musics egen MK keyboarder helt fantastisk, og endda til en overkommelig pris. Keyboardet tilbyder fuldt funktionssæt til en brøkdel af prise for mange andre keyboards.Mere avancerede keyboards, som Yamaha PSR-S970 er fyldt med superrealistiske stemmer, rige effekter, indgange, vægtede tangenter samt lydbanker så du kan lave dine egne unikke patches.

Hos Gear4music har vi stort udvalg i keyboards herunder bærbare keyboarder, synthesizere og MIDI controller keyboard som er perfekte til hjemmestudios. Vores sortiment af keyboardpakker fra førende brands såsom Casio, Yamaha, såvel som vores eget brand Gear4music har alt hvad du behøver for at komme i gang.
 

Se al information

De Mest Populære Keyboards

Om keyboarder

Keyboard giver et stort udvalg af lyd i en kompakt, bærbar og prisbillig form. Ideel til såvel begyndere som musikere der forsøger at udvide rækken af lyde de har til rådighed. Nogle modeller, såsom Casio LK-220 og Yamaha EZ200 har tangenter der lyser, til at vejlede nye spillere.

Vi har brugt vores passion for keyboard til at udvikle vores egne række Gear4music instrumenter herunder alt fra hjemme- til koncertinstrumenter.