MIDI Keyboards

MIDI keyboards kan hurtigt blive en af de mest bedste investeringer til dit studio setup. Disse keyboards øger ikke kun produktiviteten, men kan også tilføje mere kreativitet til din software.
Du vil typisk skulle oprette forbindelse til computeren via USB og blive konfigureret til VST'S, DAWS, synthesizere og samplere.

MIDI keyboard med under 30 tangenter er ideelle til de mindre studio setups og med bærbare funktioner, er den meget transportable, men utrolig alsidig Akai MPK Mini MK2 Laptop Keyboard perfekt.
Større modeller med over 80 tangenter som er ideelle til større studio setups, eller til live performance. MIDI keyboard som Roland Frederiksen-06 har tungere tangenter som giver en mere naturlig klaverfølelse, men der findes også modeller med semi-weighted tangenter, som er ideelle til egen produktion.

Gear4music tilbyder vi et stort udvalg af MIDI controller keyboard i forskellige størrelser og med forskellige funktioner: Fra den fantastiske M-Audio Keystation Mini 32 MKII til den mere avancerede Akai Advance 61 Controller Keyboard.

Se al information

Mest populære MIDI keyboard

Om MIDI-Keyboards

MIDI-keyboard ser meget ligesom et traditionelle musikalske keyboard, men har ikke generelt deres egne indbyggede lyde. MIDI-keyboard skal i stedet bruges i kombination med en computer og softwareinstrumenter eller eksterne moduler til at producere lyde.

I dag, vil næsten alle MIDI keyboard forbinde din computer via USB-forbindelse. Nogle modeller vil også funktionen en ekstra 'MIDI I' eller 'MIDI OUT' port for forbindelse til ekstern hardware såsom synthesizere. Typisk et MIDI-keyboard er tilgængelig i 25, 49, 61 eller 88 tangent versioner, men næsten alle har en oktav skifteknap, så du kan få adgang til en fuld spektre af noter. MIDI-keyboard kan også have en Modulation Wheel og Pitch Bend for tilføjet udtryk. Yderligere drejeknapper, knapper & fadere kan ofte tilpasses til at styre elementer af din software, reagere på MIDI-input.

En MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhed, der sender MIDI-data til andre modtagelige enheder. Den mest almindelige anvendelse af et MIDI-keyboard er at spille VST eller «softwareinstrumenter «brugt på en computer. Andre anvendelser inkluderer automatisk afsending af ændringer til dit DAW musiksoftware, så du kan styre en række parametre uden brug af musen, og også til Sekvenserer eller spille hardware synthesizer moduler. Næsten alle bruger idag, MIDI, sendt og forbundet direkte via USB.