MIDI Keyboards

MIDI-keyboard kan være en af de mest nyttige tilføjelser til din studie opsætning. En MIDI controller keyboard øger ikke kun din arbejdsproces, men du kan være mere kreative med din software.

Se al information

Mest populære MIDI keyboard

Om MIDI-Keyboards

MIDI-keyboard ser meget ligesom et traditionelle musikalske keyboard, men har ikke generelt deres egne indbyggede lyde. MIDI-keyboard skal i stedet bruges i kombination med en computer og softwareinstrumenter eller eksterne moduler til at producere lyde.

I dag, vil næsten alle MIDI keyboard forbinde din computer via USB-forbindelse. Nogle modeller vil også funktionen en ekstra 'MIDI I' eller 'MIDI OUT' port for forbindelse til ekstern hardware såsom synthesizere. Typisk et MIDI-keyboard er tilgængelig i 25, 49, 61 eller 88 tangent versioner, men næsten alle har en oktav skifteknap, så du kan få adgang til en fuld spektre af noter. MIDI-keyboard kan også have en Modulation Wheel og Pitch Bend for tilføjet udtryk. Yderligere drejeknapper, knapper & fadere kan ofte tilpasses til at styre elementer af din software, reagere på MIDI-input.

En MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhed, der sender MIDI-data til andre modtagelige enheder. Den mest almindelige anvendelse af et MIDI-keyboard er at spille VST eller «softwareinstrumenter «brugt på en computer. Andre anvendelser inkluderer automatisk afsending af ændringer til dit DAW musiksoftware, så du kan styre en række parametre uden brug af musen, og også til Sekvenserer eller spille hardware synthesizer moduler. Næsten alle bruger idag, MIDI, sendt og forbundet direkte via USB.