Akustiske guitarer fra Gear4music

Gear4musics akustiske guitarer er tilgængelige i alle former og størrelser, og er ideelle til alle spirende guitarister.

Se al information

Populære akustiske guitarer fra Gear4music

Første 12 produkter vises

Lær om akustiske guitarer

De tre hovedtyper af akustiske guitarer er dreadnoughts, cutaways og round backs. Dreadnought-guitarer har en klokkelignende krop, og blev udviklet af den kendte producent CF Martin & Company, og er anset som standardformen på akustiske guitarer. Cutaway-guitarer har et indsving på kroppen ved siden af bunden af halsen for at gøre det nemmere for guitarister at spille på den nedre del af gribebrættet. Round Back akustiske guitarer har en afrundet ryg i stedet for en flad ryg, hvilket man mener skaber en klarere og lysere akustisk guitarlyd.

Andre ting du bør tænke på, når du køber akustiske guitarer

Dem, som ønsker at købe akustiske guitarer og begynde at spille med det samme vil måske være interesserede i Single Cutaway elektro-akustiske guitarer med tilbehørspakker, som inkluderer et ekstra sæt strenge og en gigbag. Andet populært tilbehør inkluderer guitarvoks, plektre og stemmeapparater, og dem, som har en elektro-akustisk guitar vil sandsynligvis drage nytte af en øvelsesforstærker til akustiske guitar. Fuldstændige forstærkere vil sandsynligvis være nødvendige for dem, som ønsker at spille live.