Gear4music guitarforstærkere

De elektriske guitarforstærkere fra Gear4music tilbyder prisoverkommelig kvalitet. Vi tilbyder en række guitarforstærkere, som passer til dit spilleniveau, uanset, hvor meget erfaring du har.

Se al information

Gear4music forstærkere til elektriske guitarer

Første 8 produkter vises

Gear4music forstærkerpakker med elektriske guitarer

Første 4 produkter vises

Gear4music tilbehør til guitarforstærkere

Første 4 produkter vises

Hvad er guitarforstærkere?

Guitarforstærkere er enheder, som guitarister kan koble til elektriske guitarer, elektroakustiske guitarer eller basguitarer, som konverterer signalerne til lyd, som derefter produseres gennem en højttaler. De er væsentlige for alle, som spiller elektrisk guitar og basguitar, og er tilgængelige i en række forskellige modeller for at imødekomme musikernes behov.

Der findes to hovedtyper af guitarforstærkere: comboforstærkere - som indeholder forstærker og højttalere i én indfatning - og selvstændige forstærkertoppe, som kræver, at separate højttalere tilsluttes. Forstærkerens formål afgør hvilken type, størrelse og udgangseffekt guitaristen bør vælge. Elever, som ønsker en forstærker, som kan hjælpe dem med at lære at spille guitar vælger normalt øvelsesforstærkere. Disse plejer at være comboforstærkere i relativt små størrelser, og har ofte lav udgangseffekt. De, som spiller koncerter, eller som ønsker at skabe en speciel type lyd, føler måske, at en kombination af forstærkertoppe og separate højttalerkabinetter passer bedre til deres behov.