Studiemikrofoner

Indspil din lyd. Studiemikrofoner lader dig indspille din lydkilde, uanset om det er vokaler eller et instrument. Mikrofonen du bruger kan påvirke lyden du indspiller, og alle mikrofoner er forskellige, så det er vigtigt at vælge en, som egner sig til det formål, som du skal bruge den til. Når du handler hos Gear4music får du også en 2 års garanti med i købet.

Se al information

Mest populære Studiomikrofoner

Om studiemikrofoner

Studiemikrofoner | Der er virkelig ikke noget korrekt eller forkert svar når det kommer til at vælge den rigtige mikrofon til optagelse. Alle mikrofoner har deres egen unikke karakteristik, som kan gøre dem perfekt til et specifikt instrument eller en speciel vokalist.

En kondensatormikrofon med stor membran vil for eksempel passe til en akustisk guitar eller en vokalist takket være den brede frekvensrespons og evnen til at indspille meget mere stille lyde. En dynamisk mikrofon kan derimod være et bedre valg til at indspille en højlydt guitarforstærker eller en lilletromme, eftersom den er i stand til at håndtere høje lydniveauer uden at pådrage sig skader eller at miste klarheden i lyden.

Vi tilbyder en række studiemikrofoner fra alle topmærkerne, inklusiv Shure, AKG, sE Electronics og Røde.