M-Audio MIDI Keyboards

Gear4music.com

M-Audio MIDI Controller Keyboards, ingen musikproducent bør være uden en. M-Audio Keyboards brugt af et stort udvalg af producenter fra Skrillex til Gordon Raphael (producenten bag The Strokes). M-Audio Keyboards udvider værktøjerne til din rådighed. Code og Oxygen controllers er nogle af de mest bemærkelsesværdige og meget udbredte MIDI controllere i musik. Gør musik med tillid med vores 30 dages tilbagebetalingsgaranti og to års garanti. Se al information

M-Audio Keystation

Første 4 produkter vises

M-Audio Oxygen

Første 4 produkter vises

M-Audio

Første 4 produkter vises

M-Audio Axiom

Første 1 produkter vises

M-Audio Hammer

Første 1 produkter vises


M-Audio MIDI Controller Information

Hvad er de forskellige typer M-Audio MIDI Controller?

De mest bemærkelsesværdige modeller i M-Audio Keyboard-serien er Oxygen and Code-modellerne. Oxygen-serien hjalp med at popularisere MIDI-controllere. Med nemme at bruge skydere og knapper til at ændre din lyd, giver M-Audio Oxygen MIDI Controllers dig større kontrol over din lyd. Sammen med væsentlig software / hardware integration og M-Audio berømte byggekvalitet.

Kodeområdet har indbyggede skærme, som giver nem adgang til at styre dine parametre og funktioner. Sammen med modulationshjul og farvekodede percussion pads udvider du dine kreative muligheder med kun en enhed.

Vil en M-Audio MIDI Controller arbejde med min DAW?

I de fleste kasse er svaret ja. M-Audio instrumenter er normalt designet til at være passer til Ableton, Pro Tools, Logic Pro X, Garageband, Steinberg Cubase og Propellerhead Reason.

Hvis du ikke finder din DAW opført, skal du gå til producentens websted for at få yderligere support.