Line 6 Elektrisk Guitar Forstærkere

Gear4Music.com

Grundlagt i 1996, har line 6 fastsat en mission at blande power af moderne teknologi med vintage electronics dyder. Ved at frigive de første digitale modeller forstærker senere samme år, gav de guitaristerne en forstærker, der kunne efterligne de tonale karakteristika af verdens mest berømte forstærkere. View All Information

Mest populære Line 6 guitarforstærkere

Første 4 produkter viser

Line 6 Guitar Forstærkere

Line 6 forstærker strømområde kredser om deres agtet Spider teknologi. Spider-teknologi er baseret omkring forstærker og effekter modelling. En Spider forstærker kan give dig alle de forskellige toner, effekter og konfigurationer af alle dine favorit kunstnere, med et tryk på en knap.

Området består af Spider IV, Spider Valve II, Spider Jam og Micro Spider.

Spider IV forstærker intervaller fra en 15 Watt Combo, op til en 150 Watt Combo - 150 Watt er også tilgængelig som en enkeltstående hoved, kendt som Spider IV HD150. Spider IV15 er perfekt for dem, der spiller hjemme eller for studio og gig arbejde hvor en lav-powered forstærker kan være gavnlig.

Spider Valve II området vedtager alle af power og fleksibiliteten i digital modellering teknologi, og tændsnor det med den Klassiske ventil-tone. Line 6 indtastet et partnerskab med berømte ventil-forstærker fabrikanten, Reinhold Bogner, der hjalp design med forstærkeren. Hvis du søger efter power, alsidighed og Klassiske tube-varme, så kig ikke videre end Spider Valve II.

Spider Jam introducerer effekt på Line 6 forstærker og effekter modellering, med løkke-registrering og backing tracks. Med over 100 løkke-belæsset tromme, bas og rytme spor spillet af reelle musikere, Spider Jam kan hjælpe med at forbedre din spiller samtidig sjov jamming sammen. Forstærker output en imponerende 75 Watt, alle gennem en 12 "Celestion custom højttaler.

Micro Spider er en lav-powered, batteri-drives version af området Spider. Perfekt til busking, ferie og endda på tour bus. Micro Spider funktioner en integreret kromatisk Tuner og masser af effekter forudindstillinger for både elektriske og akustiske guitarer. Vejning på kun 7 lbs, Micro Spider sætter ud 6 Watt volume og er yderst bærbar.

Line 6 kunstnere

Line 6 brugere inkluderer:

Benny Rietveld (Santana),
Ed O'Brien (Radiohead),
Rob Harris (Jamiroquai),
Jason Freese (Green Day),
Jon Button (Sheryl Crow),
Richard Fortis (Guns N' Roses),
Robin Le Mesurier (Rod Stewart),
Roland Orzabal (Tears For Fears)

Og mange flere kendte kunstnere!