Martin Guitarer

Gear4music.com

I hele sin farverige Guitar historie, er Martin & Co tilpasset med held til løbende ændringer i de Akustiske Guitar design og fremstillingsmetoder. På trods af de mange ændringer, har Martin aldrig rykket væk fra dets oprindelige mission at lave top kvalitet guitarer. Deres forpligtelse til at producere de fineste instrumenter muligt i 1833 er stadig deres største mål i dag over 179 år senere. Se al information

Mest populære Martin Guitars

Første 20 produkter vises

Om Martin Guitars

Martin Guitarer 'vælges af mange moderne spillere, der er trukket til mærket af sin rige arv. Spillet af Johnny Cash og Elvis, inkluderer nuværende Martin-ambassadører Ed Sheeran og The Gaslight Anthem.

Mange af Martins nuværende håndværkere er medlemmer af Martin-familien, nu i den sjette generation og overgår de '1 million guitarer' milepæl.

'Pleje og tålmodighed' er de to vigtigste aspekter ved at lave en god guitar, kassede Frank Henry Martin for over 80 år siden. At ethos fortsætter i Martin-fabrikken i Pennsylvania, hvor firmaet stræber efter at gøre hver guitar den største, de nogensinde har produceret.