Fender

Gear4music.com

Elektriske guitarer fra Fender er blandt de mest ikoniske instrumenter indenfor musik. Med mere end 70 års erfaring i at fremmestille guitarer, garanterer Fender en guitar i høj byggekvalitet og med klassisk tone.

Fender Stratocasteren er valgt af guitarlegender såsom Jimi Hendrix, Eric Clapton og David GilmourStrat'en har et stort udvalg af toner, fordi den har tre pickupper og er berømt for dens krystalklare lyd.

Fender Telecasteren benytter en enkel kontruktion for at sikre større pålidelighed og resonans. Selvom den sædvanligvis har to pickupper, så er der mange konfigurationer tilgængelige for at sikre at den passer til alle genrer, fra metal til funk.

Fender Offset guitarer tilbyder et alternativ, hvis du vil have forskellige lyde eller figurer. Jazzmaster-guitarer og Jaguar-guitarer er populære på grund af de glatte og/eller twangy toner, som du kan få ud af den samme guitar. Andre offset-modeller inkluderer Duo Sonic og Mustang, som er kendt for at være spillet af Nirvanas Kurt Cobain.

Se det store udvalg af Fender elektriske guitarer, fra førsteklasses Fender Custom Shop guitarer til de budgetvenlige Squier-guitarer. Se al information

Populære elektriske guitarer fra Fender

Første 30 produkter vises

Om Fender elektriske guitarer

Fenders instrumenter, som bruges i næsten alle tænkelige genrer, har opnået cult-status. Fender-lyden er en ener; fra den pragtfulde, sparklende kimen fra '65 Deluxe Reverb forstærkeren til en standard Strat-tone – Fenders tone er guitaristernes krav overalt - Hos Gear4music forstår vi dette, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af Fenders udstyr til lave priser.