Trækbasuner

Trækbasunen er medlem af messing familien og er kendetegnet ved sine teleskopiske forskydelser der bruges til at ændre tonehøjden. Ligesom alle messinginstrumenter kræver basuner spillerens vibrerende læber til at producere en lyd, en teknik der heder embouchure.

Se al information

Basun Top Tilbud

Første 14 produkter vises

Om Basuner

Del af messing-familien, har basunen eksisteret i over 600 år og er det eneste moderne orkestrale messing-instrument der kan spille alle noter af den kromatiske skala fra begyndelsen. Kendetegnet ved dens Teleskopisk forskydning bliver basunen meget brugt i Klassisk musik og har været anvendt i flere stykker af Mozart og Beethoven.

Kendt for deres musikinstrumenter, tilbyder vi Yamaha basuner til de laveste priser online. Hos Gear4music.com er vi desuden også stolte af at tilbyde vores egne mærke Gear4music basuner, herunder tenor basunens begynder pakker. Vores luksus mærke Coppergate og Jupiter er designet som alternativ til avancerende basun spillere. Med meget at vælge imellem og en lang række basun tilbehør har vi alt hvad du behøver.