Studiemonitorer

Hør alt. Studiomonitorer giver dig mulighed for at høre alt, hvad der sker i dine spor, så du kan producere, mixe og master dine numre perfekt. Studiehøjttalere er nødvendige, når nøjagtig lydgengivelse er afgørende. Derudover får du en to-års garanti inkluderet i hvert nyt køb hos Gear4music.

Se al information

Vores mest populære studiemonitorer

Om studiemonitorer

Studiemonitorer er vigtige, når lyden skal mixes til en profgessionel standard. De giver en flad respons og er designet til at producere en lyd tro til originalen, så brugeren kan mixe præcist efter det optagede materiale.

Subwoofere er højttalerkabinetter, der er dedikeret til at gengive lave frekvenser. De bruges nogle gange med nearfield-højttalere til at kompensere for de begrænsninger, der nogle gange findes på mindre modeller af studiemonitorer.

Aktiv og passiv er de to hovedtyper af højttalere. Aktive højttalere har interne forstærkere, der gør dem mere bærbare end passive højttalere. Passive højttalere har brug for en ekstern forstærker til at drive højttalerne og er velegnet til permanente installationer. Mange foretrækker den kontrol, som passive højttalere giver, og evnen til at blande og matche disse højttalere med forskellige forstærkere.