Synthesizere

Synthesizere er kraftige redskaber værktøjer til både live og studieproduktioner. En synthesizer er normalt kernen i enhver musik producers studie. De giver et unikt kreativt afløb for sangskrivning, akkorder eller tilføjelsen af unikke lyde til et spor.

Se al information

Vores mest populære synthesizere og moduler

Synthesizer information

Synthesizere passer til mange kategorier. Workstations og arrangers giver en musiker mulighed for at skabe et originalt, færdigt stykke musik. Workstations opbygger spor på en lineær måde ved hjælp af en sequencer ligesom nogle arrangers, men de bruger også introer, fillers, variationer og slutninger for at opbygge stykket i forskellige dele. Workstations har indbyggede arpeggios og loops, mens arrangers har indbyggede stilarter. Den sidstnævnte type af profesionelle keyboards foretrækkes af mange musikere til live concerter, men dette betyder ikke nødvendigvis, at det altid er den bedste mulighed.

Workstations ses ofte som værende bedst til koncerter med original musik, med en større palette til at skabe lyde, nem programmering og mulighed for at bruge kommercielle MIDI-filer til at dække sange. MIDI filer der er forberedt i forvejen kan også hjælpe musikere til at skabe en komplet orkester effekt, når de spiller.

Arrangere betragtes som yderst professionelle instrumenter, og nogle folk siger at de svarer til et band i en boks. Stil-arts-indstillingen hjælper dem der har begrænset tid med hurtigt at opnå resultater, og instrumenterne er designede til at lyde som om de bliver spillet live. Arrangers kan også fungere som læreredskaber ved at give indsigt i forskellige musikgenrer.