Audio Interface

Audio Interfaces/Grænseflader hjælper dig med at give dine optagelser professionel standard. Hos Gear4music kan du finde en lang række audio interfaces og soundcards fra brands som Presonus og Audient.

Ligeledes har vi et stort sortiment af DSP-kort som kan benyttes til at imødekomme databehandlingskrav. Her finder du et bredt udvalg af iPhone/Ipad interfaces, Grænseflader til Guitarer, PCI-lydkort, Digitale omformere og MIDI-interfaces.

Når det kommer til tilslutningen, er USB den mest almindelige forbindelsestype til både PC'er og Mac's. Firewire-forbindelser er næsthurtigst efter USB, efterfulgt af Thunderbolt 3, som er den hurtigste form for forbindelse til en grænseflade. Thunderbolt 3 benytter en "USB Type-C"-forbindelse, som er identisk med USB type-c-stik, men som kun fungerer når den er tilkoblet en dedikeret Thunderbolt 3-port.

Se al information

Mest populære Audio Interfaces

Om Audio Interfaces

Uanset om du ønsker at optage en guitar eller et keyboard er den bedste måde at tilslutte til din computer og lave spor ved hjælp af et audio interface.

USB, Thunderbolt og Firewire er alle forbindelsestyper til audio interfaces, som tilbyder forskellige muligheder for optagende kunstnere eller producere. Afhængigt af, hvad der kræves af grænsefladen er der forskellige muligheder på et stort udvalg af prispunkter her på Gear4Musics Audio Interface sider.