Trommemikrofoner

Trommemikrofoner kommer i alle former og størrelser, hver med sine egne unike egenskaber til at fange forskellige dele af trommesættet. Dynamiske og kondensatormikrofoner er de mest kendte typer mikrofoner, som bruges til at fange trommelyde.

Se al information

Mest populære tromme mikrofoner

Første 31 produkter vises

Om tromme mikrofoner

Mic'ing op et trommesæt kan være en af de vanskeligste opgaver kan stativ over for en teknikkeren – heldigvis, med den rigtige mikrofon, jobbet kan blive meget lettere. Traditionelt er et trommesæt mic ville op med en mic på kick, snare, hi-hat og to overhead mikrofoner til bækkener og toms. Men, som med alle mic programmer, findes der ingen regel til dette. For at nå visse lyde, kan ingeniører foretrækker at tilføje specifikke tom mikrofoner, eller yderligere plads mikrofoner at optage atmosfære. Mange producenter gøre tromme mic sæt, der består af den væsentlige mikrofoner. Shure PGDMK6 Tromme mikrofon Kit indeholder tre PG56 snare/tom mikrofoner, en PG52 kick mic og to PG81 overhead mikrofoner.

AKG D112 dynamiske mic er et studie favorit til håndtering af den højtryks af en kick tromme og er også tilgængelig på Gear4music.com