Trommemikrofoner

Trommemikrofoner kommer i alle former og størrelser, hver med sine egne unike egenskaber til at fange forskellige dele af trommesættet. Dynamiske og kondensatormikrofoner er de mest kendte typer mikrofoner, som bruges til at fange trommelyde.

Se al information

Mest populære Tromme Mics

Første 29 produkter vises

Om tromme mikrofoner

Det kan være en af de sværeste opgaver, en ingeniør kan komme i gang med at opføre et trommesæt. Heldigvis kan jobbet blive meget lettere med den rigtige mikrofon. Traditionelt er et trommesæt mic'd op med en mikrofon på kick, snare, hi-hat og to overhead mics til cymbals og Tom-toms. Men som med alle Mikrofon applikationer, er der ingen regel til dette. For at opnå bestemte lyde kan ingeniører foretrække at tilføje bestemte Tom-tom mikrofoner eller yderligere rummikere til at optage stemning. Mange producenter fremstiller drum mic-sæt, der består af de væsentlige mikrofoner. Shure PGDMK6 Tromme Microphone sæt indeholder tre PG56 snare / Tom-tom mics, en PG52 kick Mikrofon og to PG81 overhead mics.

Den AKG D112 dynamiske mikrofon er en favorit til at håndtere højtrykket af en trommeog er også tilgængelig på Gear4music.com