Workstations

Workstation Keyboards give en alt i én løsning for musikere. En workstation fungerer som et studie i en kasse, de giver et stort udvalg af synth og samplede lyde lige ved hånden, samtidig giver de mulighed for let at arrangere og redigere komplette stykker af musik. Se al information

arbejdsstationer

Første 36 produkter vises

Om arbejdsstationer

Et workstation eller 'Arranger' keyboard går et skridt videre end synthesizer eller digitalklaver. Det er i det væsentlige en kompakt, selvstændig studio, bygget op omkring et keyboard. De fleste tilbyder direkte integration i den mest populære DAW-software og har USB-grænseflader og MIDI-interfacing som standard. Roland Fantom og Yamaha Tyros er eksempler på kendte arbejdsstationer. Udover at være kraftige studieværktøjer, kan arbejdsstationer være lige så strømfulde til ydeevne. Nogle vil have vægtede nøgler, såsom Korg M3 88-Key, som efterligner følelsen af et akustisk klaver.

Gear4music lager en række forskellige ledende producenter som Roland, Korg og Yamaha, med en rækkevidde, der passer til både begyndere og fagfolk.