Udstyr til Live-lyd & Belysning

Vores udvalg i live-lyd & PA-udstyr giver dig alt hvad du har brug for, for at blive hørt og set. Fra prisvenlige PA-Pakker til powermixere og mikrofoner fra de bedste navne indenfor lyd.
Find PA-systemer fra bland andet Yamaha, Behringer og Sennheiser, samt vores eget Brand SubZero.

Se al information

Mest populære Live-lyd & lysudstyr

PA-udstyr Information

Hvad du skal se efter, når du køber en PA højttaler

Power er et stort fakta at overveje, før du køber en PA højttaler. Generelt, jo flere Watt en højttaler har, jo højere lyd er den i stand til at producere. Dem, der vil bruge højttalerne med et akustisk instrument eller vokal lyd, der skal kunne høres over et trommesæt, bør formentlig se på modeller med 200 Watt vedvarende effekt per side, og dem, der ikke kræver sådanne lydniveauer, kan klare sig med mindre.

Størrelse er også en vigtig faktor. En HF Kompressions Diskantenhed eller 12-tommer low-midt drivers og piezo horn er egnede højttalere til vokal eller instrumenter, der ikke har meget lav frekvens, selvom 200-300 Watt vil være nødvendigt for at hjælpe lyden med at blive hørt over et band. Til lav-frekvens instrumenter og messinginstrumenter er 15-tommer low-mid drivers og en 1-tommers HF Kompressions Diskantenhed med mindst 300 Watt output et bedre match. En sub vil være nødvendig for dem, med yderligere basfrekvens krav. Vi leverer PA systemer fra førende producenter såsom Yamaha StagePas 300 eller Fender Passport PA system. Vi også har også aktive højttalere på lager som den populære Mackie Thump serie, og passive systemer fra brands såsom Electrovoice.

Vores sortiment inkluderer højttaler power solutions herunder Soundcraft powered mixere og poweramps fra Peavey. Med en lang række scenebelysning og effekter, kan Gear4music.com hjælpe dig med et komplet live gig for mindre end du tror.