Behringer

Gear4music.com

Behringer blev grundlagt i 1989 og er siden blevet en af de mest succesrige professionelle lydselskaber i verden.

Behringers filosofi er at levere professionelle lydprodukter til priser, som enhver musiker har råd til. Selvom de først arbejdede udelukkende med luksuslydprodukter, kan man nu se Behringers mærke på en stor del musikudstyr over hele verden.

Hos Gear4music har vi et tæt samarbejde med Behringer, og således kan vi tilbyde et stort udvalg af studieudstyr, lydudstyr og elektroniske trommesæt.

Her kan du handle trygt med 2 års garanti og 30 dages tilbagebetalingsgaranti. Se al information

Topsælgere fra Behringer

Første 22 produkter vises

Om Behringer

Behringer er vokset hurtigt fra et en-mands foretagende til at blive en af de mest genkendelige musik- og lydselskaber i verden med et stort udvalg af produkter, der dækker alle lydbehov.

Behringers filosofi har altid været at stræbe efter at tilbyde det nyeste lydudstyr til overkommelige priser. Behringers UCA222 USB-interface er et perfekt eksempel: brugere kan tilslutte deres instrumenter, mixere osv. med deres computer og optage og afspille.

Behringers serie af truth studie reference-monitorer er meget roste af nogle af de mest krævende fagfolk, grundet den præcise monitorering, som er ideel til små mixe-miljøer.

Behringer har et stort udvalg af produkter og her hos Gear4music har vi et stort udvalg af Behringers produkter til de laveste priser online - herunder alt fra guitarforstærkere til signalprocessorer.