Guitarforstærkere

Guitarforstærkere er vigtige når du skal definere din lyd. Alle guitarforstærkere og brands tilbyder sin egen unikke tone, som kan bruges til en lang række stilarter og genrer.

Se al information

Mest populære guitarforstærkere

Guitarforstærkere - Nyheder

Guitarforstærkere/Guitar Amps kan groft set opdeles i to kategorier; Combo-forstærkere, som inkluderer de forstærkere og højttalere der er i samme kabinet, såsom Peavey Valveking, og separate forstærkertoppe med eksterne højttalerkabinetter, såsom Orange Terror-serien.

Combos tilbyder fantastisk lyd i en meget bærbarpakker og har ofte indbyggede ekstrafunktioner, såsom spring reverb eller effekter.

Forstærkere som er konstrueret af separate kabinetter og toppe er ofte benyttet af dem, der ønsker at afprøve forskellige Setup-kombinationer for at opnå en specifik tone.

Vi har altid de mest populære forstærkere på lager, herunder berømte brands, som Vox, Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

En generel vejledning er at Solid State-forstærkere giver skarpe og klare rene toner, med massere af attack. De kræver mindre vedligeholdelse og har færre dele, som kan gå i stykker.

Rørforstærkere er anerkendte for deres exceptionelle varme og fede tone. Du kan opnå en flot og naturlig forvrængning/distortion ved at benytte rørforstærkere. Der kan også være stor variation i lyd og tone fra rørforstærker til rørforstærker.