Guitar forstærkere

Guitarforstærkere spiller en stor rolle i fastlæggelsen af din lyd. Hver guitar forstærker og forstærker mærke tilbyder sin egen unikke tone, der kan bruges til en vifte af stilarter og genrer.

Se al information

Mest populære guitarforstærkere

Guitar Forstærkere oplysninger

Guitar Forstærkere kan groft opdeles i to kategorier; Combo forstærkere, som inkluderer de forstærkere og højttalere i samme kabinet, såsom Peavey Valveking og separate forstærker heads med eksterne højttaler cabs, såsom Orange Terror-serien.

Combo forstærkere tilbyder fantastisk lyd i en yderst bærbar pakke og har ofte indbyggede extras såsom spring reverb eller effekter.

Forstærkere konstrueret af separate kabinetter og heads er ofte brugt af dem, der ønsker at afprøve forskellige kombinationer af set-up for at opnå en bestemt tone.

Vi har altid de bedste lydende og mest populære forstærkere tilgængelige, herunder berømte forstærkere såsom Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generel regel så giver Solid State forstærkere skarpe, klare rene toner, der har masser af angreb og er følsomme overfor spillet. De kræver mindre vedligeholdelse, og har mindre dele som kan gå i stykker

Tube Forstærkere anses for deres usædvanlige varme og fede tone. Du kan opnå en stor naturlige forvrængning gennem en tube forstærker. Der er også stor variation i lyd fra tube forstærker til tube forstærker.