Transportable Keyboards

Transportable keyboards også kaldet bærbare keyboards, er ideelle til alle på udkig efter et sjovt, kompakt og alsidigt instrument. Uden størrelsen af et fuldt digitalt klaver eller kompleksiteten af et arranger keyboard, er bærbare keyboards brugervenlige og nemme instrumenter. De er ideelle til både borde eller til PC og kan nemt tages med til en vens hus eller til undervisning.

Se al information

Mest populære bærbare keyboards

Første 19 produkter vises

Om keyboards

Keyboards er ikke kun et alternativ til et traditionelt klaver, på måden det føles at spille på, men giver også et stort udvalg af lyde.

Stor indsats er gjort for at finde et instrument, som lyder som et klaver, men mangler dens størrelse og vægt. De bedste fordele inkluderer at de er lettere, bærbare, ikke så dyre, og de ikke kræver tuning.

Vi har keyboards fra førende producenter såsom Casio og Yamaha såvel som vores egen række Gear4music keyboards, med alt fra hjem til præstation keyboards tilgængelige.

Med et omfattende udvalg af keyboards til de laveste priser i Storbritannien, Gear4music.com er en online pianist superstore.