Yamaha keyboards

Gear4music.com

Yamaha Keyboards er kendt som nogle af de mest professionelle instrumenter på markedet. Yamaha introducerede det bærbare, personlige keyboard i 1985, og deres moderne udvalg er nu baseret på denne stærke arv.

Hos Gear4music har vi et udvalg af Yamaha keyboards som passer til enhver musiker, fra undervisningsinstrumenter til bærbare og professionelle digitale workstations. Du kan ligeledes finde keyboardpakker, som giver dig et fuldstændigt begyndersæt til bedst mulige pris.

Alle produkter kommer med 30 dages tilbagebetalingsgaranti og 2 års garanti, så du kan handle trygt hos os. Se al information

Yamaha EZ- Series keyboarder

Første 2 produkter vises

Yamaha PSR Series Keyboards

Første 21 produkter vises

Yamaha reface-serie

Første 8 produkter vises

Yamaha Sonogenic Keyboards

Første 2 produkter vises

Yamaha Genos

Første 4 produkter vises

Yamaha YPT Series Keyboards

Første 2 produkter vises

Yamaha keyboardpakker

Første 14 produkter vises

Yamaha Keyboards

Yamaha keyboards voksede fra ydmyge begyndelse reparation skole orgler til dens aktuelle status som verdens største og mest succesrige producent af musikinstrumenter . Yamaha er fortsat banebrydende med deres konstante nyskabelse og teknologisk ledelse.Yamahas keyboards kommer med hundredvis af stemmelyde og avancerede syntese teknologi. Deres populære kvbd-S550 har bred markeringer af stemmer og typer og fantastisk realistiske lyde.Hos Gear4music arbejder vi tæt sammen med Yamaha for at give de bedste produkter til den bedste pris.