Fender guitarer

Gear4music.com

Bruges på scener verdenen over. Fender er kendt for deres byggekvalitet og innovation. Derfor ser du ofte Fender-produkter i hænderne på storheder. Da Gear4music er en luksusforhandler af Fender kan du finde et massivt udvalg af udstyr fra Fender. Hvad er bedre er, at du får en 2 års garanti med i købet.
  Se al information

Bedst sælgende produkter fra Fender

Første 20 produkter vises

Fender Information

Fender blev grundlagt i 1946 i Californien af Leo Fender og har siden påvirket og ændret næsten alle musikalske genrer, fra rock'n'roll til country & western, jazz til blues og mange flere.

Alle fra nybegyndere til verdens mest populære og anmelderroste kunstnere har brugt og bruger fortsat Fender guitarer og forstærkere: Fender er både et respekteret navn indenfor musikkens verden og et kulturelt ikon.

Mange af de mest talentfulde og indflydelsesrige guitarister, såsom Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange flere har valgt Fender. Hos Gear4music.com har vi et stort udvalg af Fender elektriske guitarer, basguitarer, akustiske guitarer, forstærkere og tilbehør til nogle af de laveste priser i Storbritannien.