Yamaha musikinstrumenter

Gear4music.com

Et ry for pålidelighed. Du kan stole på, at Yamaha musikinstrumenter leverer en god ydeevne, hver dag. Kernen i serien er deres keyboards, elektroniske trommesæt og akustiske guitarer. Hvis du køber hos Gear4music får du også vores to-års garanti som standard. Se al information

Yamaha topsælgere

Første 27 produkter vises

Om Yamaha musikinstrumenter

Yamahas rødder kan spores tilbage til 1887, da Torakusu Yamaha blev bedt om at reparere en lokal skoles orgel. Da han besluttede at bygge et selv blev Yamaha-legenden født. I dag, gennem konstant nyskabelse og teknologisk lederskab, er Yamaha vokset til at være verdens største og mest succesrige skabere af kvalitetsmusikinstrumenter.

Yamaha-klaverer, -messinginstrumenter og -træblæsere spilles af mange af verdens top koncertmusikere og Yamahas professionelle lydudstyr kan findes i mange af verdens bedste lydstudier. Siden deres keyboardsortiment blev indført i 1980'erne er keyboardet blevet en af de bedstsælgende musikinstrumenter nogensinde og i dag fortsætter keyboards såsom PSR-serien denne tendens.

Bevæger man sig over i det elektroniske slagtøjsmarked, er Yamaha's DTXplorer-sæt blevet meget populært blandt vores kunder, da det tilbyder højkvalitetslyde i et simpelt, kompakt design. Med sådan et stort udvalg af Yamaha-musikinstrumenter på lager er vi sikre på, at du vil finde den helt rigtige vare for dig.