Yamaha EMX512SC powered mixer

kr. 4.019 NORMAL PRIS kr. 4.753 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Yamaha EMX512SC Power Mixer
 • 8 Mikrofonindgange
 • Inbygget multi-effekt enhed
 • En-drejeknap kompression & indbygget udligning
 • Yamaha pålidelighed

Yamaha EMX512SC powered mixer

detaljer

Erfarne musikere, performere, højttalere og klub operatører kender betydningen af høj kvalitet lydanlæg med de rigtige funktioner og ydeevne til at levere deres lyd. Hvor bærekomfort og praktiske funktioner er vigtige kriterier, er et system baseret på en high-performance Yamaha EMX-serien powermixer absolut det rigtige valg .Produkt Ref: 8479

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Alt-i-en for nem betjening og hurtig opsætning

EMX-serie powermixere integrere mixer, effektforstærker, grafisk EQ, og digitale effekter i et kompakt og bærbar enhed. Intet behov for kompleks opsætning og ledningsføring - bare tilslut og spil! Hele systemet er optimeret, så det er nemt at få god lyd næsten overalt.

Superior Sound ved omhyggelige Design og dele Selection

Valg af dele er afgørende for at opnå den bedst mulige lyd, og Yamaha sparer ikke på anstrengelser for at vælge den bedste. Det kritiske hoved forstærker kredsløb, for eksempel, bruger specielle støjsvage chip modstande, som deponeres på en tynd film af nichrome til præcis, støjfri gengivelse. Særlig omhu er også blevet taget i layout af systemets jordforbindelse samt kredsløb generelt for at sikre, at ingen uønsket støj eller interferens forringer lydkvaliteten.

Intuitiv, Functional Controls og Forbindelse

Mixer-sektionen tilbyder i alt 12 indgange i en meget alsidig konfiguration: kanal 1 til 4 er mono mikrofon eller line-indgange, kanalerne 5/6 og 7/8 fungerer enten som mono mikrofon/line indgange eller stereo line inputs og kanaler 9/10 og 11/12 er stereo line-indgange. Stik er ligeledes en mulighed for tilslutning af eksterne forstærkere og effekt processorer. Stereokanaler 9/10 og 11/12, omfatter phono stik til direkte tilslutning af cd-afspillere eller andre musikafspilning enheder, som 3-bånds kanal equalizere kan anvendes efter behov. Der er også to 7-bånds grafisk equalizer, som kan bruges til at matche højttaler og / eller room respons for optimal lyd.

Indbygget SPX effekter

Yamahas SPX effekter er bredt anerkendt som værende nogle af de fineste på markedet til både optagelse og live-lyd. EMX-serie powermixere udstyret med en SPX effekt processor indbygget, leverer ekstraordinær effekt kvalitet med 32-bit signalbehandling. 16 effekt programmer med justerbare parametre giver dig top kvalitet digital rumklang, ekko, delay, modulation, og forvrængning.

Højeffektive Powerforstærkere

For at gøre EMX-serie powermixere let og håndterbare, skal den anvendte effektforstærkere være særdeles effektive samtidig med at have overlegen lydkvalitet. Faktisk er EMX effektforstærkere bemærkelsesværdigt effektive og leverer høj effekt med et relativt lavt strømforbrug og varmeudvikling. Samtidig leverer de enestående lydkvalitet med fremragende transient respons og lav forvrængning. Effekt fra alle modeller er ganske imponerende: 500W + 500W fra EMX512SC, 300W + 300W fra EMX312SC og 220W + 220W fra EMX212S.

Let og praktisk design

I EMX-serien betyder den reducerede vægt ikke at ydelsen er reduceret. Kabinettet er fremstillet af et særligt letvægts-men robust materiale, mens en omskiftet strømforsyning leverer al den ren magt systemet har brug for. Kraftforstærkeren selv er også blevet raffineret for fremragende lyd, ekstra høj effektivitet og pålidelig ydelse. Skabet design tillader normal eller vinklet placering for forbedret synlighed og adgang.

Funktioner og specifikationer

 • 500 Watt pr. kanal spidseffekt (125 Watt RMS) @ 4 ohm
 • 8 mikrofonindgange
 • En-drejeknap kompression på Mono kanaler
 • Indbygget multi-effekt enhed
 • Dedikeret effekt send ekstra på hver kanal
 • Dedikeret monitor AUX send på hver kanal
 • Høj effektivitet forstærkere
 • Tvunget luftkøling for pålidelighed under vanskelige forhold
 • Let og praktisk design
 • Rack mount hardware sælges separat

Se yderligere funktioner og specifikationer af Yamaha EMX512SC download venligst PDF-filen nedenfor

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.