Yamaha BR Series BR15 passiv højttaler fremstillet i USA

kr. 2.342 NORMAL PRIS kr. 2.429 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Fremstillet i USA

Yamaha BR Series BR15 passiv højttaler fremstillet i USA

detaljer

Samtidig med at den store lyd af Concert Club serien, giver BR-serien omkostningseffektive højttalere i tre konfigurationer til at matche en bred række applikationer. Den arver fremragende bærbarhed og fleksibel placering, der prægede de tidligere modeller i serien, og byder på samme smagfuldt design og kraftfuld lyd, BR-serien er et godt valg for bands, klubber, haller, øvelokale, detail-eller skolearrangementer ... hvor som helst du har brug for stor lyd i en mellemstor applikation.

Produkt Ref: 16803

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Super lyd kvalitet med Titanium HF Drivers

BR serien højttalere De blev udviklet og produceret i USA til at bære på den solide lydkvalitet og pålidelighed af ​​Yamahas roste Concert Club serien. Ved brig af dele og komponenter nøje udvalgte til lyd kvalitet og pålidelighed, har Yamaha optimeret kritiske design parametre for at opnå forbløffende lyd til en meget overkommelig pris. Især den fremragende lavfrekvensområde produceret af bas-refleks-system og den brede 90° x 40° højfrekvens-dækning, såsom titanium-dome horn diskant er resultatet af omhyggelige tuning, der opnår en fremragende balance mellem portabilitet og størrelse.

Ideel til brug med EMX-serien powermixere og P-serie forstærkere

BR serien højttalere De giver dobbelte jackstik til input og parallelforbindelse. Du kan oprette et enkelt, men højtydende PA-system blot ved at tilslutte et par af disse højttalere til en EMX-serien powermixer. Eller du kan bruge BR-serien højttalere sammen med P-serie forstærkere og en MG serie mixerpult til at skabe en række meget alsidige live lydsystemer. YSP (Yamaha Speaker Processing) switch leveres på EMX-serien mixere og P-serie forstærkere kan bruges til at opnå en optimal matchning for en markant forbedret lyd.

Simpelt men sofistikeret design

BR-serien viderefører det enkle, men sofistikerede design af Concert Club serien. Stoframmen er blevet forbedret i forhold til både design og holdbarhed. Ud over et tæppebelagt finish, robust ydre funktioner stål hjørne beskyttere og heavy duty metal håndtag for forbedret bærbarhed. BR Serien er designet til det hårde daglige brug i en bærbar lyd forstærkning system.

Højttalersokkel montering på alle modeller

Alle modeller - front samt foldback - leveres med sokkel montering til brug med højttalerstandere. Disse enheder vil passe på standard 1-3/8 tommer (35 mm) i diameter højttalerstandere for nem positionering i en bred række applikationer.

Funktioner/specifikationer

  • 15" Basenhed
  • 1" Titanium Kompressions Diskantenheden
  • Højtalerstander montering
  • 400 Watt programmet/800 Watt peak, 8 ohm

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.