Yamaha MX61 Music Production synthesizer med GRATIS taske

 • Video 1
kr. 4.781 NORMAL PRIS kr. 6.053 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Over 1000 lyde fra MOTIF-serien
 • Udstyret med VCM-effekter
 • Nem Split/Layer Performance Mode for øjeblikkelig inspiration
 • 16-parts multi-timbral og 128-toners polyfoni
 • Masser af hands-on kontrol til styring af VST'er og DAWs

Yamaha MX61 Music Production synthesizer med GRATIS taske

detaljer

MX61 er en 61-tangenters synthesizer som kombinerer Motif XS-lyde, USB Audio/MIDI-tilslutning og avancerede DAW/VST controller features på et hidtil uhørt prisniveau.Produkt Ref: 36109

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Mere end 1000 lyde fra MOTIF-serien

MX-serien indeholder mere end 1000 lyde hentet direkte fra vores verdensberømte MOTIF XS-serie. Fra realistiske lyde som piano, elektrisk piano, strygere og trommer til komplekse 8-elements lyde - alle dine favorit Motif XS-lyde lige ved hånden. MX har tilmed et strømlinet interface, så det er lynhurtigt at vælge. Den nye kategori-inddeling gør det nemmere end nogensinde, og der er selvfølgelig også plads til at editere og gemme dine egne lyde ombord.


VCM Effekter

MX synthesizere har VCM-effekter indbygget, som simulerer vintage effektmaskiner helt ned på elektronikkomponentniveau. Lydene fra 70'erne bringes til live igen, ved den perfekte emulering af gamle equalizere, flangere, phasere og wah-effekter, som den tids keyboardlegender udødeliggjorde.

Nem Split /Layer Performance Mode for øjeblikkelig inspiration

Performance Mode på Motif har altid været stedet du kan finde inspiration med det samme, og det får du også på MX. Du kan nemt kombinere to lyde og spille dem på klaviaturet via de dedikerede Split og Layer-knapper, hver med sin egen intelligente arpeggiator og en dedikeret Part til trommespor, så du hurtigt kan lave Performances, der giver et fuldendt lydbillede. De 128 Performances på MX-serien er fuldt bruger-editérbare, men fra fabrikken leveres de med de nyeste club-egnede grooves.

16-Parts Multi-timbral og 128-toners polyfoni

Hver Performance indeholder ikke kun de tre lyde beskrevet ovenfor, men alle indstillinger for en komplet 16-Parts multitimbral setting, og du kan skifte rundt mellem alle 16 Parts, uden at lyde bliver skåret af. Med 128 toners polyfoni er der kapacitet nok til selv meget tætte sequences fra din DAW. Alt dette gør MX til det perfekte lydmodul til live-performance eller live playback af MIDI-spor fra en DAW.

Bi-direktionelt USB Audio/MIDI Interface

MX kan ikke blot styre DAWs og VSTi'er, den er også et audio interface i sig selv. Du skal bare slutte den til en computer med et USB-kabel, og så kan du bruge MX-keyboardets hovedtelefon- eller lineudgange til at høre hvad du laver på computeren. Konverterne i MX er lavet til professionel musikproduktion, så alt hvad du afspiller fra din computer - også computerspil etc.- vil lyde bedre med MX'eren som udgang. MX-interfacet er bi-direktionelt, så du kan optage de interne lyde i MX'eren tilbage i din DAW, uden på noget tidspunkt at forlade det digitale domæne. På den måde opnår du den ultimative lydkvalitet.

Omfattende Hands-On kontrol af VST'er og DAWs

MX har solide dreje- og trykknapper til styring af de interne lyde, DAW-parametre og VST-instrumenter. Interfacet ser måske simpelt ud ved første øjekast, men koblet med en remote template editor til din computer, kan enhver VST du ejer eller måtte købe i fremtiden, styres nemt via MX'eren. Der er også avancerede integrations-templates til brug med en række forskellige DAWs, og hvis du bruger Cubase, er der tilmed en AI-knap, der gør, at ethvert parameter kan styres med en stor drejeknap, blot ved at holde musen over det. Det har aldrig været nemmere at have fuld kontrol over Cubase.

Komplet musikproduktions software suite medfølger

MX-serien er de eneste hardware-synth'er i prisklassen, der leveres med en komplet suite af musikproduktions-værktøjer. Det medfølgende Steinberg Cubase AI har 48 audiospor og 64 MIDI-spor, notation, indbyggede VST-effekter, så du behøver ikke andet for at lave komplette produktioner. Men ikke nok med det, der medfølger desuden Steinberg Prologue og Yamahas YC-3B orgelemulering, så du har nogle virkeligt gode VST-instrumenter at begynde med. Dertil kommer Remote Template editors der lader dig styre VST'er fra MX-keyboardet, og Yamaha samarbejder med tredjepartsudviklere, så der kommer editors der virker på tværs af platforme.

Komplette analoge og digitale tilslutningsmuligheder

Udover USB Audio/MIDI-port har MX også en USB To Device-port, så du kan gemme data direkte på USB-hukommelse, og tilmed afspille lydfiler direkte fra en USB-stik. Hvis du vil have lyd fra en anden ekstern kilde, såsom en tablet eller MP3-afspiller, så er der AUX-input som du kan forbinde direkte til.

Letvægts design men med klaviatur i Yamaha-kvalitet

Hvor næsten alle andre keyboard-controllere bruger billige OEM-keyboards, har MX et klaviatur i rigtig god kvalitet, som kun Yamaha - verdens største fremstiller af tangentinstrumenter - kan lave det. De vejer kun 3,8kg (MX49) eller 4,8kg (MX61) hhv. og kan nemt bæres i én hånd. MX-synth'erne har et kompakt design, så de er lette at tage med på job eller få plads til i et kompakt hjemmestudie-setup.

Gratis Deluxe Keyboard taske

MX61 leveres her med et solidt konstrueret, polstret keyboard taske, som sikrer, at dit udstyr fortsat er i god behold klar til spil, når du har brug for det.

Du kan læse mere om Yamaha MX61 Music Production Synthesizer på PDF'en nedenfor.

Funktioner og specifikationer:

 • Over 1000 lyde fra MOTIF-serien
 • Udstyret med VCM-effekter
 • Nem Split/Layer Performance Mode for øjeblikkelig inspiration
 • 16-parts multi-timbral og 128-toners polyfoni
 • Masser af hands-on kontrol til styring af VST'er og DAWs
 • Bi-direktionelt USB Audio/MIDI interface
 • Komplet musikproduktions software suite medfølger
 • Letvægts design men med klaviatur i Yamaha-kvalitet
 • Komplette analoge og digitale tilslutningsmuligheder

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.