Yamaha Clavinova CVP609 Digital Klaver, Sort Valnød

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
kr. 47.305 NORMAL PRIS kr. 50.967 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Trade-In og spar penge!
 • Spar £350 straks - indtaste koden CVP609TRADEIN ved kassen
 • Yamahas Real Grand Expression for naturlig akustisk Tone
 • Fantastisk til Karaoke og sang
 • iPad/iPhone trådløs tilslutning

Yamaha Clavinova CVP609 Digital Klaver, Sort Valnød

detaljer

Her kommer det store udtryk virkelig til sin ret takket være en dramatisk efterklang fra en dybtgående subwoofer og et bredt udvalg af instrumentstemmer, som tilsammen giver en utrolig naturlig og realistisk lyd. Klaveret har et klaviatur i ægte træ med belægning i syntetisk elfenben, og det 88-tangenters Linear Graded Hammer-klaviatur gengiver hver enkelt tangents unikke vægtning over hele klaviaturet. En dæmperpedal (GP Response Damper Pedal) giver dig den samme fornemmelse af kontrol som på et flygel, og RGE Sound Engine yder en fremragende anslagsrepons og en utrolig udtryksfuld kraft, som gør dig i stand til at spille, præcis som du vil. Det lydmæssige design har fået et løft i forhold til tidligere modeller, blandt andet i form af en ekstra subwoofer, så de dybe toner fra bas og stortromme gengives med endnu større intensitet under ensembleoptrædener. CVP-609 kan opfylde enhver drøm om at spille klaver – uanset om du er professionel pianist eller lige har opdaget musikken magi.Produkt Ref: 29759

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

"Real Grand Expression" Lyd, anslag, pedaler – perfekt integreret til at give dig den ægte fornemmelse af at spille på et flygel

Ved at få de tre elementer lyd, anslag og pedaler til at gå op i en højere enhed i ét og samme klaver kan CVP-serien give dig en fornemmelse af at spille på et ægte flygel.


RGE Sound Engine leverer det ultimative udtryk

Yamahas Clavinova benytter RGE (Real Grand Expression) Sound Engine – den seneste lydkilde til klaverer. Den gør dig i stand til at opleve den samme anslagsrespons og udtryksevne som på et rigtigt flygel. Den har en ny Smooth Release-funktion, som kan udtrykke lyde med en fantastisk klarhed og tydeligt artikulere staccatotoner med en lang efterklang, som bliver hængende, når du forsigtigt løfter fingrene fra tangenterne. Den formår at gengive klaverets inderste væsen og skabe en flygellignende og meget udtryksfuld oplevelse.

Clavinova giver den samme unikke efterklang som et akustisk klaver. Det har String Resonance, som udtrykker den fyldige lyd af andre strenges efterklang, og Key-Off samples, som rent faktisk genskaber den hårfine ændring i lyden, som opstår i det øjeblik, hvor dæmperen berører strengen, lige inden du løfter fingeren fra tangenten. Tilføjelsen af disse lyde resulterer i tonale resonanser, som ikke kun er smukke, men også dybe og fyldige.

Clavinovas klaviatur i ægte træ (NW) kunne ikke være skabt af andre end Yamaha – det er et resultat af snedkerteknikker, som er blevet finpudset gennem mere end 100 års erfaring med at bygge fremragende akustiske klaverer. Ligesom på et flygel er tangenterne fremstillet i massivt træ, som har gennemgået den lange tørreproces, der er nødvendig for træ, der skal bruges til et musikinstrument. Ved udelukkede at vælge de bedste dele af hvert enkelt stykke træ skaber vi tangenter, som ikke slår sig og vrider sig ligesom klaviaturer i lamineret træ. Tangenterne har, ligesom på GH3-klaviaturet, tre sensorer, som giver pianisten en mere virkelighedstro fornemmelse. I kombination med det massive træ giver de en suveræn spilleoplevelse og en fremragende lyd.

Linear Graded Hammer-klaviatur giver hver enkelt tangent en unik vægtning, hvilket er noget helt nyt inden for digitale klaverer

Hver enkelt tangent i Clavinova-klaviaturet er unikt vægtet. På et traditionelt akustisk klaver er strengene korte og smalle i diskantområdet og bliver gradvist tykkere og længere hen imod basområdet. For at kunne skabe en ensartet lyd bliver de hamre, der slår på strengene, større fra det lave til det høje register. Takket være sit 88-tangenters Linear Graded Hammer-klaviatur er dette det første digitale klaver, der formår at genskabe den samme fornemmelse som på et flygel, hvor hver enkelt tangents vægtning, overflade og returslag er unik. Eftersom fornemmelsen ved at spille er meget tæt på det at spille på et flygel, kan du opnå en bedre teknik.

Dæmperpedalen er vigtig, når man spiller klaver, fordi den kontinuerligt ændrer lyden, når man træder ned på den. Clavinova-klaveret genskaber adfærden fra et akustisk klaver ved konstant at registrere, hvor meget pedalen er trykket ned og finjustere tonernes forlængelse og resonans. Derudover skaber GP Response Damper Pedal en autentisk flygelfornemmelse, ved at der for eksempel er mindre modstand, når man begynder at træde, og en tungere fornemmelse, når pedalen begynder at få effekt. Det giver pianisten bedre kontrol ved brug af dæmperpedalen.


Piano Room – du vælger selv klaver og placering.

CVP-609 har en fantastisk ny funktion, Piano Room, som du kan anvende, når du virkelig vil fokusere på klaverets præstation og nyde klaverlyden. Du kan vælge mellem fire forskellige klavertyper – flygel, babyflygel, opretstående og honky-tonk – samt spillesteder som koncertsal, katedral og scene. Tonen ændres med det samme alt efter klavertypen og de valgte omgivelser, så din præstation træder i en helt ny karakter. Når du spiller på flygel eller babyflygel, kan du desuden vælge, om det "virtuelle" klaverlåg skal være åbent eller lukket.

CVP-serien har en lang række instrumentstemmer ud over selve klaveret. Mor dig med at spille forskellige lyde og skabe et unikt udtryk for hvert enkelt instrument.


Super Articulation 2 Voices genskaber virkelighedstro effekter, der lyder, som om du spiller på det faktiske instrument.

Yamahas Super Articulation Voices, som genskaber andre instrumenters faktiske egenskaber, bliver nu suppleret af et endnu mere omfattende sæt instrumentstemmer: Super Articulation 2 Voices. SA2 Voices tilføjer automatisk de nuancer, der er unikke for hvert enkelt instrument, fx legato, glissando og vibrato i blæseinstrumenter samt den nye SA2 Violin. Du kan frit skifte mellem stemmerne og opnå resultater, der lyder, som om de bliver frembragt af en virtuos på hvert enkelt instrument og ikke af tangenterne på et klaver.

Accompaniment Styles giver dig mulighed for at spille sammen med virtuelle bands inden for en lang række genrer, blandt andet rock og jazz. Ved at ændre stilarten kan du spille det samme stykke og udtrykke en helt anden stemning.

Music Finder

Music Finder er et praktisk redskab, når du ikke kan beslutte dig for, hvilken stil eller stemme du skal vælge til en ensembleoptræden. Du skal bare vælge navnet på den sang, du vil spille – så vælger CVP de korrekte indstillinger, så du kan gå i gang med at spille med det samme.

Style Recommender

Style Recommender gør dig i stand til hurtigt at finde en stilart, der passer til den måde, du vil spille på. Bare spil en takt eller to i en enkel rytme – så får du vist en liste over stilarter, der passer til.


Partiturvisningen på skærmen viser, hvad du skal spille og hvornår

Følg den hoppende bold i partituret, mens du spiller, så du er sikker på aldrig at glemme, hvor du er nået til.

Indikatorlysene venter, indtil du spiller den rigtige tone, så du kan øve dig i din egen takt.

Tilslut en mikrofon, så du kan synge med.

Tilslut en mikrofon, så du kan synge med, mens du spiller. Spil til dine egne kompositioner, eller spil sammen med en dygtig ven. Pift dine private fester op med lidt sang.

Du kan synge karaoke akkompagneret af numre, som du har gemt i din Clavinova eller downloadet fra internettet. Teksten vises på displayet*, og bogstaverne skifter farve, efterhånden som nummeret skrider frem, så du ved præcis, hvornår du skal bryde ud i sang. Få teksten vist på en stor tv-skærm, så alle kan være med – så skal der nok komme gang i festen. * Kun hvis sangdataene inkluderer sangtekst..

Vocal Harmony 2 (VH2) gør det muligt at tilføje avancerede harmonier. Så kan du berige din sangstemme med lækre korharmonier, som bliver lagt oven på din stemme. Derudover kan du nemt lægge passende effekter som delay og equalizer på dine sange med VH2, så du får endnu mere ud af din sangstemme.

Apps

Hvis du bruger en iPad, iPhone eller iPod touch, vil Yamahas apps gøre det endnu mere praktisk og inspirerende at spille klaver. Spil en sang, og vælg den ideelle stemme og stilart på et øjeblik. Indspil din musik, og del den med en ven. Find de apps, der passer til dine behov. Note: Some apps require a connection to your instrument. To use apps connectivity, a wireless* or wired connection (with Yamaha i-MX1) are necessary. *Wireless connection requires a wireless router and the bundled USB wireless LAN adapter. The USB wireless LAN adapter may not be included depending on locale due to local regulations.

Betjeningen er enklere end nogensinde og giver dig direkte adgang til de funktioner, du vil benytte.

Den letforståelige brugergrænseflade har en berøringsfølsom skærm, som gør betjeningen til en leg. På betjeningspanelet er de øvrige knapper placeret, så de er nemme at se og nå. CVP-609 byder på branchens bedste brugervenlighed.

USB Audio til indspilning af din egen musik

- Bogmærker til dine foretrukne instrumentstemmer og stilarter. - Genveje på forsideskærmbilledet. - Tildeling af favoritfunktioner til særlige funktionsknapper.

USB Audio til indspilning af din egen musik

Med USB Audio Recorder* kan du indspille din musik på en USB flash-hukommelse, så den kan gemmes på din pc. Det gør dig i stand til at sammenligne forskellige udgaver af et nummer og følge din fremgang eller afspille dem på en bærbar musikafspiller. * Gemmes i WAV- eller MP3-format. [Other Functions] - Pitch Shift : Change the key without changing the tempo. - Time Stretch : Slow down or speed up the tempo without changing the pitch. - Vocal Cancel :Cancel or suppress signals like vocals and solos that exist in the center of an audio file.

Leverer kraftfuld bas, som øger oplevelsen af ensembleoptrædener

Det akustiske design har fået et løft i forhold til tidligere modeller, blandt andet i form af en ekstra subwoofer, så de dybe toner fra bas og stortromme gengives med endnu større intensitet under ensembleoptrædener. CVP-609 kan opfylde enhver drøm om at spille klaver – uanset om du er professionel pianist eller lige har opdaget musikken magi.

Intelligent Acoustic Control leverer en klangfuld lyd med fyldige, dybe toner og klare, høje toner selv ved lave lydstyrker

Justering af lydstyrken er praktisk, når man spiller derhjemme, hvor der af og til er nogle, der foretrækker et lavere lydniveau. Du har sikkert oplevet, at det kan være svært at høre bas og diskant ved lave lydstyrker. Men på Clavinova-klaveret justerer Intelligent Acoustic Control (IAC) automatisk lyden, så du kan nyde en korrekt balanceret lyd selv ved lave lydstyrker. Derudover kan du finjustere højttalersystemets overordnede lydniveau (EQ) med volumenkontrollen ved lave lydstyrker. Muligheden for at justere lydstyrken, uden at det fyldige og balancerede lydbillede går tabt, er unikt for Yamaha og sikrer, at du altid får den optimale lydoplevelse, når du spiller.

"Acoustic Optimizer"-systemet er blevet udviklet til at skabe en fyldig og kontrolleret resonans ved fysisk at justere lydbølgernes udbredelse ved hjælp af systemets design og placering i instrumentet. Kombinationen af Acoustic Optimizer og digital teknologi gør CVP-serien i stand til at skabe en fantastisk udtryksfuld lyd.

Ser ud som et klaver, men indeholder en lang række avancerede funktioner

Når tangentlåget er lukket, udstråler dit CVP den samme ro som et klaver. Når det er åbent, viser der sig et effektivt arrangeret betjeningspanel. CVP-609 har alle CVP-seriens traditionelle trumfkort, som gør dig i stand til at udforske musikken på helt nye måder og med den samme udtryksfuldhed som et rigtigt klaver.

For mere information om Yamaha CVP-600 serien herunder en model sammenligning skal du downloade PDF-filen nedenfor.

Funktioner og specifikationer

 • 88 NW (naturtræ) taster med syntetisk elfenben tangenter
 • STORE (ægte Grand udtryk) lyd motor
 • Glat overgang, Key-Off prøver og streng resonans
 • GP respons Holdepedalen
 • 128 128-toners polyfoni
 • Farvet 800 x 480 tommer prikker TFT WVG 8,5 Touch Screen LCD
 • 566 Akkompagnement stilarter
 • Klaver plads
 • Stil beslutningstager i samlede 1620 instrument stemmer incl. Mega stemmer og Super Articulation,
 • Super Articulation 2 stemmer
 • USB Audio Recorder (afspilning: MP3, WAV / båndoptagelse: MP3, WAV) med forbedret lyd funktioner
 • Mikrofonstik og Vocal Harmony 2
 • Video out og RGB-ud
 • Intelligent akustisk Control (IAC)
 • Acoustic Optimizer
 • Tilslut en iPhone eller iPad trådløse

Medfølgende tilbehør

 • Instruktionsbog
 • Data List
 • "50 Greats for klaver" musik bog
 • Min Yamaha produkt brugerregistrering
 • Yamaha klaver bænk
 • USB trådløse LAN-netværkskort
 • Indehaveren sæt

For mere detaljerede specifikationer af Yamaha CVP-609 Digital Klaver skal du downloade PDF-filen nedenfor.

Indstillinger for levering

Kurer levering

Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med vores standard gratis leveringsservice, som er en "til din dør" service. Du skal muligvis hjælpe chaufføren, da dette produkt kommer pakket i store kasser!

Denne indstilling er ikke egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe chaufføren, hvis det er nødvendigt, eller hvis du har brug for at klaveret skal leveres til første sal og du ikke har nogen til at hjælpe. Overvej om det er den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig, da der er mulighed for anden service levering mod et tillægsgebyr.

2 Mand leveringsservice

Hvis du vælger denne mulighed, vil to personer levere klaverkasserne til hvilket somhelst rum du ønsker, herunder lejligheder med trapper eller mere akavet steder! Du behøver ikke at hjælpe dem. Bemærk venligst at denne tjeneste vil tage et par dage længere end standard kurertjeneste, og du vil blive ringet up til at arrangere en passende leveringsdato efter du har afgivet ordren. Venligst ring til os hvis dit hjem er på 1. Sal eller derover eller har usædvanlig adgang situation på 78 77 43 23.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.