Boss RC-505 Loop Station - B-Stock

 • Video 1
 • Video 2
kr. 3.001 NORMAL PRIS kr. 3.440 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 5 stereo sætning spor
 • Reel Hands-On, dynamisk Control
 • Dedikeret Klik-spor
 • Fire samtidige Audio-indgange Plus USB
 • 99 sætning minder.

Boss RC-505 Loop Station - B-Stock

detaljer

En kraftig bordplade looper for beatboxers, sangere og instrumentalister, RC505 Loop Station er perfekt til kunstnere, der har brug for i alt control ved hånden. RC-505 Loop Station passer lige ind i en travl DJ eller klub miljø, samt at være ideel til scenen og street forestillinger. Som den nyeste udgave at den Loop Station række produkter, RC505 er pakket fuld af funktioner du har brug for som 5 stereo spor, indbyggede effekter og USB-tilslutning.Ring venligst vores Roland Specialist på 0843 155 0500 for yderligere oplysninger.
Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 80882

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Få real hands-on control af din præstation med den Boss RC-505. Dedikerede knapper på hver af de 5 stereo sætning spor giver et stort udvalg af dynamiske, real-time behandlingsindstillinger. Bare Tilslut en mikrofon, instrument, smart telefon eller enhver anden lydkilde til at komme i gang.

5 stereo spor

RC-505 kan spille tilbage 5 stereo spor på en gang, at gøre din præstation lettere at planlægge, opbygge og control. Hver bane har dens egne knapper til at optage, overdubbe, afspille og stop, hvilket giver dig præcise control af din præstation uden at skulle bekymre sig om at ramme de forkerte pedal med din fod. Hvert spor har også sin egen lydstyrkefaderen, mens den rytme del kan sendes via hovedtelefoner, så du får en dedikeret Klik spore for monitor og hjælpe dig med at holde tiden perfekt. Afspilning tilstand og tempo synkroniseringsindstillinger giver endnu mere fleksibilitet i realtid.

Kraftfulde indbyggede effekter

Effektiv præstation loopers er bygget op omkring effekter og RC-505 er ingen undtagelse. Den Loop Station opdeler dens virkninger i to hovedtyper, spor FX og Input FX. Input FX som Robot og Vocoder tilføje unikke teksturer, når optagelse loops, med spor FX herunder Vinyl svirp og slå Gentag for at skabe dynamiske DJ og sampler effekter for real-time sætning afspilning behandling. Seks dedikerede knapper kan være fyldt med dine foretrukne effekter, giver du one-touch adgang mens looping. Tweak effekter i realtid med Input FX og spor FX drejeknapper.

Fire samtidige audio-indgange plus USB-

RC-505 har 4 indgange, så du kan fange og bland en række forskellige audio kilder, som du opbygger din loops. Der er en XLR mikrofonstik med phantom power, mono/stereo instrument indgange og en AUX-stik til at tilslutte en musikafspiller eller smartphone. Tilsluttes computeren via USB til import og eksport af WAV lyd sætninger.

Få personlig

Skimmel RC-505 passer til frisuren præstation, tilpasse de real-time kontrol passer til den måde du gerne loop. Otte control tildelinger gemmes handily med sætning minder, så du kan oprette og huske Custom opsætninger for forskellige sange og udfører situationer.

Når du tænde for din koncert, skal du være sikker på at alt lyder lige så godt som det reme i prøverne. RC-505 Loop Station's 99 sætning minder give onboard opbevaring for sætning spordata og deres forskellige indstillinger for afspilning og effekter. Nemt at indlæse en bruger angiver, selv i varmen i udfører.

Egenskaber og angivelser

 • Sætning spor: Fem samtidige stereo sætning spor
 • Kontrol: Dedikeret kontrol, uafhængig diskenhed fadere
 • FX: Bred række Input og spor FX til behandling af loops, herunder DJ og sampler-stil virkninger
 • Udtrykket minder: 99, hver med 5 sætning spor, Custom effekter, indstillinger for afspilning og meget mere
 • Rytme mønstre: 85 onboard rytme mønstre, herunder ulige-foranstaltning beats
 • Eksterne control: MIDI, valgfri footswitch og expression-pedal
 • USB: Sætning import/eksport med computere, USB audio/MIDI funktionalitet for integration med DAW software
 • Input: XLR mic input med phantom power, mono/stereo instrument indgange, stereo aux input

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.