Boss

Gear4music.com

Boss er kendt verden over som selskabet, som sætter "stomp" i "stompboxes", og er bedst kendt for det legendariske udvalg af farverige effektpedaler til guitarer og bassguitarer, såvel som de kompakte pedaler, som vi kender dem som i dag. Se al information


SPECIAL TILBUD: Køb enhver Boss Katana forstærker og kræve en gratis JTC Jamtrack bundle! Inkluderer 30 solo spor, 30 jamming spor, 30 faner / notationer og 30 spor noter. Gælder indtil 31. december 2019.

Bedst sælgende produkter fra Boss

Første 20 produkter vises

Om Boss

Boss er kendt for at producere effektpedaler til elektriske guitarer og basguitarer, samt som en specialist indenfor musikudstyr og tilbehør. Boss har i årevis været en af de ledende producenter af produkter som for eksempel effektbehandling til guitarer, inklusiv kompakte og dobbelt effektpedaler, multieffektpedaler, elektroniske stemmeapparater og pedalbræt.

Boss har nyligt udvidet deres instrumentudvalg for at inkludere digitale studier, rytmemaskiner og andet elektronisk udstyr, som for eksempel en BR-1600 digitaloptager. Produkter som for eksempel Boss RC-50 loop station er den mest funktionpakkede loop station-enhed, som Boss nogensinde har lavet og regnes for at være det bedste live looping-værktøj på markedet.

Boss har også et imponerende udvalg pedaler til basguitarister, som blandt andet Boss ME-70 effektbehandleren, som giver bassister en række unikke og kraftfulde toner. Boss giver dig værktøjet med den bedste lyd på markedet, med mindre fokus på tilpasning og større fokus på spil.