Yamaha musikinstrumenter

Gear4music.com

Yamaha blev etableret i slutningen af 1800-tallet, og er en af de største navne i den musikalske verden i dag. Selvom de begyndte med klassiske og akustiske instrumenter, Yamaha har også vundet stor respekt i verdener af guitar, bas og synths, samt andre musikinstrument områder. Se al information

Yamaha Topsælgere

Første 22 produkter vises

Om Yamaha musikinstrumenter

Yamaha's rødder kan spores tilbage til 1887, når Torakusu Yamaha blev bedt om at reparere en lokal skole rørblad orgel. Beslutter at bygge en selv, den Yamaha legenden blev født. I dag gennem konstant innovation og teknologisk lederskab, Yamaha vokset til at være verdens største og mest succesfulde skaberne af kvalitet musikinstrumenter.

Yamaha klaverer, messing og træblæser instrumenter spilles af mange af verdens top koncert kunstnere og Yamaha Pro Audio udstyr kan findes i mange af verdens top lydstudier. Siden at indføre deres keyboard sortiment i 1980 's, keyboardet er blevet en af de bedst sælgende musikinstrumenter i historie og keyboarder i dag ligesom PSR-serien fortsætte denne tendens.

Bevæger sig i til elektronisk slagtøj marked, Yamaha's DTXplorer sæt er blevet meget populær hos vores kunder, tilbyder høj kvalitet lyde i en simpel, kompakt design. Med sådan et stort udvalg af Yamaha musikinstrumenter på lager vi er sikker på du vil finde varen rigtige for dig.