Yamaha Musical Instruments

Gear4music.com

Yamaha har et ry for pålidelighed og du kan stole på deres musikinstrumenter til hverdags brug. Kernen i deres sortiment er deres keyboards, elektroniske trommesæt og akustiske guitarer. Hvis du køber hos Gear4music, vil du også få vores to års garanti som standard. Se al information

Yamaha Topsælgere

Første 27 produkter vises

Om Yamaha musikinstrumenter

Yamaha's rødder kan spores tilbage til 1887, da Torakusu Yamaha blev bedt om at reparere en lokal skoles rørblad orgel. Da han besluttede at bygge et selv, blev Yamaha legenden født. I dag, gennem konstant nyskabelse og teknologisk lederskab, er Yamaha vokset til at være verdens største og mest succesrige skabere af kvalitets musikinstrumenter.

Yamaha klaverer, messinginstrumenter og træblæsere spilles af mange af verdens top koncertmusikere og Yamaha Pro Audio udstyr kan findes i mange af verdens bedste lydstudier. Siden deres keyboard sortiment blev indført i 1980'erne, er keyboardet blevet en af de bedst sælgende musikinstrumenter nogensinde og idag fortsætter keyboards såsom PSR-serien denne tendens.

Bevæger man sig over i det elektroniske slagtøjsmarked, er Yamaha's DTXplorer sæt blevet meget populær blandt vores kunder, da det tilbyder høje kvalitets lyde i et simpelt, kompakt design. Med sådan et stort udvalg af Yamaha musikinstrumenter på lager er vi sikre på, at du vil finde den helt rigtige vare for dig.