Vox

Gear4Music.com

Vox har været fremstilling forstærkere i Dartford siden 1957. Vox forstærkere defineret lyden af 60's som Vox var tæt forbundet med The Beatles, en union, som stadig eksisterer i dag som Paul McCartney bevarer sin Hand Wired AC30 hoveder i sin nuværende tilbage linje. View All Information

Vox Topsælgere

Første 9 produkter viser

Om Vox

Vox sparket fra sin linje i guitar Forstærkere tilbage i 1957. Det tog kun et par år for AC15 og AC30 bliver instant legender, definere lyden af den britiske invasion for Storbritannien og resten af verden. Innitially brugt af bands som defineret 60 såsom The Who, The Kinks og The Yardbirds, Vox produkter blev senere brugt af hjernen maj, Rory Gallagher, The Edge og mange mere indflydelsesrige guitarister.

Vox er de fleste især kendt for deres Forstærkere. AC30 og AC15 popularitet enorme i i midten af 1960 ' erne når de blev meget populær i den britiske Rock scene med bands som The Rolling Stones og The Beatles, salgsindtægter den «Top Boost» kredsløb, der defineret den bevægelighed lyd. Til denne dag Vox forstærkere forblive relevante med nyligt lancerede produkter såsom de Vox Valvetronix fører vejen for Vox i en digital tidsalder.