Vox

Gear4music.com

Vox har produceret forstærkere i Dartford siden 1957. Vox forstærkere definerede lyden af 60'erne, da Vox var tæt forbundet med The Beatles, en union, der stadig eksisterer i dag, da Paul McCartney bevarer sine Hand Wired AC30-hoveder i sin nuværende backlinie. Se al information

Vox Bestsellers

Første 20 produkter vises

Om Vox

Vox sparkede ud af sin række af guitarforstærkere tilbage i 1957. Det tog kun et par år til AC15 og AC30 at blive instant legends, der definerer lyden af den britiske invasion for Storbritannien og verden. Indledningsvist brugt af bands, der definerede 60'erne som The Who, The Kinks og Yardbirds, blev Vox produkter senere brugt af Brain May, Rory Gallagher, The Edge og mange mere indflydelsesrige guitarister.

Vox er mest kendt for deres forstærkere. AC30 og AC15 fik stor popularitet i midten af 60'erne, da de blev meget populære inden for British Rock-scenen med bands som The Rolling Stones og The Beatles, der favoriserede 'Top Boost'-kredsløbet, der definerede bevægelsens lyd. Vox forstærkere forbliver hidtil relevante med nyligt lancerede produkter som Vox Valvetronix, der fører vejen for Vox i en digital tidsalder.