KRK studie skærme

Gear4music.com

KRK systemer blev grundlagt i 1986 og specialiserer sig i produtktion af monitors du kan stole på. Produkter ingeniører og kunstnere både kan sætte deres tro på til, og som kan levere en sand akustisk fortolkning af et mix. Det er derfor KRK er blevet til industriens ledere i denne højt specialiserede lyd monitor marked. Se al information

KRK Rokit G4 studiemonitorer

Første 7 produkter vises

KRK studie skærme

Første 26 produkter vises

KRK Subwoofere

Første 5 produkter vises

Om KRK

KRK er en af verdens mest respekterede skærmproducenter med fokus på nøjagtighed og ærlighed i design. KRK mener, at det er afgørende, at optagelsesingeniører har beføjelse til at høre enhver subtil nuance af lyden, der gengives.

KRK-monitorintervallerne begynder med ROKIT- series. På den mere overkommelige side af skalaen er disse nøjagtige skærme ideelle til soveværelse, projekt og mindre pro-studioer. VXT- series er det næste skridt, ideel til pro-optagelser, broadcast-studioer og seriøse projektstudier med mere strøm, mere nøjagtighed og flere monteringsmuligheder.

Hvis du leder efter en passiv skærm, har KRK R6, som er en passiv version af ROKIT 6. Den er ideel til enhver applikation, hvor en eksisterende forstærker allerede er på plads.