Yamaha MSR100 Powered PA Monitor Enkel - B-Stock

kr. 2.048 NORMAL PRIS kr. 2.747 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Yamaha MSR100 Powered PA Monitor Enkel - B-Stock

detaljer

Multi-purpose MSR100 drevet højttaler er lille og let, men genererer masser af ren, fuld lyd. Dens kompakte, alsidige design giver mulighed at fungere som en personlig fase monitor; en nytte højttaler til elektroniske trommer, keyboard, guitar og vokal; eller en mindre FOH PA system.

Billedet er kun et illustrerende eksempel - pris er pr. højttalerBemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 77889

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

All-around performer

MSR100 udfylder mange lyd forstærkning og scenen monitor behov i en billig, let pakke. Som en mixer, forstærker og højttaler ordning kombineret i en enkelt, kompakt enhed, er det perfekt til små begivenheder og club gigs. Bland i en CD-afspiller, rytme maskinen og/eller keyboard med din stemme - alt sammen uden brug af en separat mixer eller effektforstærker. Og da det er lavet af Yamaha, MSR100 giver høj kvalitet præstation skal du med ekstraordinær lethed-i-brug og pålidelighed.

Høj effekt, fantastisk lyd

De 100-Watt forstærker indbygget i MSR100 leverer masser af output, at sikre, at du vil blive hørt med fulde dynamikområde og klarhed. Denne specielt konstrueret forstærker er blevet optimeret til brug med afsnittet højttaler af MSR100 til at give dig absolut klareste og reneste mulige lyd. En 8" custom subwoofer håndterer den lave ende, mens en 1" ren titanium mellemgulvet Kompressions Diskantenhed leverer høje frekvenser. Horn af MSR100 giver et bredt 90 ° X40 ° lyd dispersion for optimal publikum dækning.

Alsidig mixer og forbindelser

En simpel men effektiv mixer indbygget i den bageste del af hver enhed giver præcis lyd 3 indgange med master EQ control. Det input 1 XLR stik kan rumme næsten enhver mikrofon eller line-indgangen (med en - 50dB / 4 dB pad skifte), mens line kilder kan tilsluttes ved telefonstik til indgang 2 og 3 indgang. Dette gør MSR100 perfekt til små begivenheder og club gigs. Naturligvis, hver indgang har sit eget niveau control, samlede output. To-bånds EQ - høj og lav - giver dig yderligere control over den definitive lyd. En bekvem klip indikator advarer dig, når indgangssignalet er for høj, så du kan undgå forvrængning. Til større arrangementer, kan MSR100's særlige LINK OUT-stik brugt til at forbinde flere enheder og Udvid din lyd dækning.

Indstillinger for fleksibel placering

MSR100 er kompakt, let og klar til at gå overalt du går. Udover en indbygget håndtag lader sin karakteristiske design dig stå enheden oprejst for konventionelle lyd forstærkning, eller lægge det på sin vinklet side til brug som et gulv monitor. MSR100 er så robust som det er alsidig, med en holdbar polypropylen kabinet, der stativ op til kulderystelser af vejen. En række forskellige monteringsmuligheder også lade dig suspenderer den fra loftet, tillægger en væg eller endda sikkert stable flere enheder på gulvet.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.