Yamaha BR Series BR12M passiv monitor højttaler

kr. 2.093 NORMAL PRIS kr. 2.102 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 150W RMS / 600W Peak Output
  • Passive gulv monitor med stærk 97dB SPL
  • 12" basenhed leverer raffineret lyd ideel til Mutliple applikationer
  • Store, ikke-Resonant Horn For selv højfrekvente Dispersion
  • Robust & bærbar kabinet For nem opsætning eller Transport

Yamaha BR Series BR12M passiv monitor højttaler

detaljer

Samtidig med den store lyd af Concert Club serien, giver BR-serien omkostningseffektive højttalere i tre konfigurationer til at matche en bred række applikationer.

Produkt Ref: 16806

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

BR-serien højttalere er udviklet og produceres i USA til at bære på den gennemprøvede lydkvalitet og pålidelighed af Yamahas roste Concert Club serien. Ved brug dele og komponenter nøje udvalgt til lydkvalitet og pålidelighed, har Yamaha optimeret kritiske design parametre for at opnå forbløffende lyd til en meget overkommelig pris. Især det fremragende lavfrekvensområde produceret af basrefleks-system og den brede 90 x 40 ° højfrekvent dækning, som titanium-dome horn diskant er resultatet af omhyggelige tuning, der opnår en udestående balance mellem portabilitet og størrelse.

Ideel til EMX-serien powermixere og P-serie effektforstærkere

BR-serien højttalere giver dobbelt hovedtelefonstik for input og parallelforbindelse. Du kan oprette en enkel, men højtydende PA system bare ved at tilslutte et par af disse højttalere til en EMX-serien powermixer. Eller du kan bruge BR-serien højttalere sammen med P-serien effektforstærkere og en MG-serie mixer til at skabe en række meget alsidige levende lydsystemer. YSP (Yamaha Speaker Processing) switch leveres på EMX-serien mixere og P-serie forstærkere kan anvendes til at opnå optimal matchning for en markant forbedret lyd.

Simpelt men sofistikeret design

BR-serien viderefører den enkle, men sofistikerede design af Concert Club serien. Stoframmen er blevet forbedret i både design og holdbarhed. Ud over et tæppebelagt overflade, er der hårde ydre stål hjørne beskyttere og tunge metal håndtag for forbedret bærbarhed. BR serien er udviklet til det hårde daglige brug i et bærbart lyd forstærkning system.

Speaker Stand kontakt på alle modeller

Alle modeller - front samt foldback - har polede hunstik til brug med højttalerstandere. Disse enheder vil passe på standard 1-3/8 inch (35 mm) i diameter højttalerstandere for nem positionering i en bred række applikationer.

Funktioner/specifikationer

  • 12 "Basenhed
  • 1 "titanium Kompressions Diskantenheden
  • Pole mount stik
  • 300 Watt programmet / 600 Watt peak, 8 ohm

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.