Behringer CMD MICRO DJ Controller

kr. 556 NORMAL PRIS kr. 565 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Alt hvad du behøver for at DJ
 • Touch følsomme plader
 • Mange cue point'er
 • 45 mm kanal fadere
 • Inkluderet er Deckadance LE DJ software voucher

Behringer CMD MICRO DJ Controller

detaljer
Behringer CMD MICRO DJ Controller er en kompakt 2-dæk USB bus-powered DJ MIDI-controller med touch-følsomme plader. Denne yderst overkommelige og bærbare billige DJ kontrol løsning er designet til brug med computerer eller iOS baserede enheder hvilket giver dig en omkostningseffektiv DJ controller med alle de funktioner du skal bruge for at rocke publikum. Lad dig ikke narre af dens lille størrelse og endnu mindre prisseddel, CMD Micro DJ Controller vil levere alle de funktioner af højere-ende controllerer med den ekstra alsidighed af sin bærbare størrelse. Kompatibel med de fleste populære DJ software, CMD Micro DJ Controller er den perfekte DJ løsning for dem på udkig efter en egnet controller. Uanset om du lige er startet ud eller er en erfaren DJ så vil CMD Micro DJ Controlleren give alt hvad du behøver for at komme i gang uden behov for overskydende kabler og enheder.

Produkt Ref: 33312

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Meget kompatibel

En af de mest efterspurgte funktioner af enhver computer-baseret enhed er iOS kompatibilitet, hvad enten det er fra din Mac-computer eller Apple-enhed (såsom iPads) den ultra-sammentrængt CMD MICRO Controller vil rumme dette. At lade dig oprette forbindelse og opsætning let, giver CMD Micro Controller optimal kompatibilitet med næsten alle populære computersystem til rådighed, uanset om du er en Windows eller Mac-bruger. Det er plug and play-tilslutning gør for at konfigurere og spille nemmere end nogensinde før, du skal blot tilslutte din controller til computeren via en USB-port og der du går! Du er alle indstillet og klar i dag, uden behov for installation af drivere.

Uforlignelig lydkvalitet

Cardioid pickup mønster og ekstraordinære fladskærms-respons af C1-U gør den ideel til en række professionel optagelse applikationer. Fra instrumenter til vokal leverer C1-U præmien kvalitet lydgengivelse i en kompakt, nem at bruge enheden. Flad frekvensrespons er altafgørende for kondensatormikrofoner, da det betyder at hver frekvens fanget er så tæt sin naturlige lyd som muligt. Ultralavt støjsystem kredsløb betyder minimal drift lyd og evnen til at håndtere ekstrem dynamisk hele vejen op til 136 dB.

Gratis Deckadance 2 LE DJ Software

Behringer har venligst inkluderet gratis download gavekort til Image-Line Deckadance 2 LE DJ software. Deckadance 2 LE DJ-program er designet til at tilbyde dig et eksternt program til cueing op og visning af din valgte musik på computerskærmen. Det er kraftig lydkort og mængden af funktioner komplimenter controller giver dig udvidet kontrol muligheder. Du kan også problemfrit integrere programmet med et stort udvalg af populære DAW ansøgninger om endnu mere ekspansiv kontrolmuligheder.

Funktioner

 • 45 mm fadere for kanaler, crossfader og pitch fadere for en mere naturlig DJ-venlig følelse
 • Deckadance LE DJ software voucher fra Image-Line inkluderet
 • Kompatibel med populære DJ software herunder Native Instruments Traktor*, Serato Scratch Live*, Ableton Live* og andre MIDI-kompatible programmer
 • Touch følsomme plader med mulighed for pitch-bøjning og skrab
 • Yderst transportabel og lavpris-DJ betjeningsløsning til computere eller iOS baserede enheder
 • USB bus-powered
 • Klasse kompatibel MIDI-protokol muliggør plug-and-play med MIDI software
 • Slank tabletop design for ultimativ bærbarhed
 • Høj kvalitets komponenter og særdeles robust konstruktion sikrer lang levetid

For mere information om CMD MICRO DJ Controller henvises til ovenstående PDF.

* = Deckadance er et varemærke tilhørende billede linje BVBA. Alle tredjeparts varemærker tilhører deres respektive ejere. Deres anvendelse udgør heller ikke en påstand om varemærket eller tilhørsforhold for varemærkeindehavere med MUSIC Group. Produktnavne nævnes udelukkende som en reference for kompatibilitet, effekter og/eller komponenter.