Allen and Heath ZED-12FX USB Compact Stereo Mixer - B-Stock

kr. 3.233 NORMAL PRIS kr. 3.821 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Allen and Heath ZED-12FX USB Compact Stereo Mixer - B-Stock

detaljer

Som supplement til den eksisterende ZED serie, er ZED FX blevet udviklet omkring en FX chipset udelukkende for den nye model. Vores DSP ingeniører har arbejdet hårdt, crafting og raffinering smukke reverb algoritmer. Virkningerne er tilgængelige ingensteds ellers - denne kvalitet og integration er kun tilgængelig fra ZED FX.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 77368

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

16 væsentlige tid - delay effekter tilføje til det allerede svulmende funktionssæt. Mixeren er ideel til små grupper, der don? t ønsker at bære rundt på en effekter enhed med deres gear, men som stadig ønsker høj kvalitet FX til deres koncerter og på deres optagelser. Ud over de DuoPreTM mikrofon pre-amps, 100 mm fadere og MusiQ EQ sektion, som er fælles med hele ZED range, har ZED FX 16 unikke effekter, designet af vores DSP team, her i Cornwall.

ZED FX

ZED FX styres let ved hjælp af 3 knapper og 9 lysdioder. Tryk hurtigt på ideelt delay tid eller 'dial-in' den pr. fect mængden af reverb på lead vokal. One-stop navigation og redigering? Faktisk lige så nemt som din effektpedaler. Holde TAP-tasten og trykke på op eller ned-knappen for at ændre parameteren virkninger, for eksempel på patch (9) plade, ville dette Juster længde, henfald. ZED FX er designet til at opfylde alle de funktioner, en lille band skulle uden deres egen lydtekniker. Layout og funktioner har været arrangeret logisk og øjeblikkeligt genkendelig på en mørk gig-en mixer, du kan have tillid til per form.

USB audio interface, med sin enestående fleksibel kapacitet, giver mulighed for forskellige signaler sendes til USB, fra LR eller valgte aux-busserne. USB returnere signal kan sendes lige til LR mix eller til en stereokanal. Stikkene er placeret på den øverste overflade for let tilslutte & lappe, og konstruktion, med enkelte kredsløb fast nutted til det øverste panel, er som klippefast som Allen & Heaths toppen af rækken ML serie mixere.

Interne FX - 16 separat effekter har været udformet i rækken ZED-FX. Disse inkluderer Delay og Reverb, bordtennis delay, et udvalg af Reverb med forskellige egenskaber, hall-værelse-arena, en flanger og en kor. Alt er blevet designet til at supplere materialet teknikkeren arbejder med. Hver af effekterne har en parameter, der kan ændres: før delay kan blive justeret, rum størrelser sammenknebne, og flanger hastighed opkaldte-in. fem af virkningerne kan have deres tempo tappet i, og outputtet audition af FX PFL.

Input - en af de gode ting ved ZED-serien er antal og udvalg af ting du kan tilslutte. Ud over de seks mono kanaler der er tre dobbelt stereo kanaler, hver med en vigtigste stereo input på jack stik, og med mulighed for at tage ekstra stereo input fra phono stik eller USB audio input, fleksibilitet giver dig control. 6 mic/line kanaler leveres på ZED-12FX - masser for mikrofoner eller DI kasser for et lille orkester , duo eller solo performer 4 stereo line input - dobbelt input, både med gevinst og 2-bånds EQ

DuoPreTM - baseret på de gennemprøvede pre-amps fra den enormt succesfulde PA serien, ZED-serien har nye DuoPreTM pre-amps, som bruger en to-trins design, med nøje kontrollerede mængder af gevinst i hver fase. Når forstærke signalet fra XLR-indgang, rækken gevinst er enorm - 69dB af rækkevidde at være helt nøjagtig - og er meget jævnt fordelt rundt om en gevinst control, hvilket betyder bedre control af signalniveau. De fleste af gevinsten kommer fra den første fase, så uønskede støj holdes på et minimum. Line-niveau signaler er simpelthen sat i den anden fase af pre-forstærker ved hjælp af line input jackstik, som har den store fordel ved mindre støj, når du bruger line-indgangen.

EQ sektion - ZED-FX funktioner en musical 3-bånds EQ afledt af den roste GL2400 mixer. Designet udnytter guitar - optimeret hældning (eller Q faktor) for afgørende individuelle instrumenter.

Medhjælper sender - 4 aux sender leveres, hvoraf 1 & 2 er prefade for foldback monitor, og 3 & 4 efter fade til effekter sender. Et stereosignal kan sendes fra auxes via USB til computer for at oprette 2 separate optage feeds uafhængig af de vigtigste LR mix (1 & 2) og eller brugt som FX sender (3 & 4).

USB audio fleksibilitet - at få lyd til og fra en computer nemt er nu et fælles krav om live lyd og musik produktion. Den måde, vi har gennemført dette på ZED er super fleksible og super nemt! Ikke længere behøver du at rode rundt på bagsiden af din PC for at komme til lydkort input, blot for at opdage, at niveauerne er alle forkerte og støjende. Stik netop i en USB føre til din ZED, Vælg USB-routing på mixeren og enheden på computeren og det er det! Lydkvalitet til og fra din PC eller Mac. Tre switches giver forskellige send/return konfigurationer for optagelse, afspilning og udnytte ekstern FX.

Bygge - ZED-12FX er udviklet ved hjælp af individuelle vertikalt monteret printkort med hver rotary control fast med en metal sadel til frontpanelet - at gøre en langt mere robust produkt, der vil modstå skader og give års pålidelig brug. ZED har også professionel 100mm fadere nemlig endelig control over din niveauer.

SONAR LE - leveret gratis! -Allen & Heath er gået sammen med Cakewalk at bundle SONAR LE med denne ZED mixer. To hold op sammen på mange måder - for eksempel ligetil optagelse af et stereo-mix, optagelse spor individuelt til at bygge op en sang, eller for at indsætte en SONAR LE effekter plug-in.

Funktioner og specifikationer:

 • Indsæt punkter
 • High pass filter
 • Stereo imaging control på hver kanal
 • 3-bånds EQ med fejet midten af
 • 4 ekstra sender (2 pre, 2 indlæg)
 • Globale 48V phantom power
 • 3 dobbelt stereoindgange med 2-bånds EQ
 • Peak og signal indikation på hver kanal
 • Konfigurerbare USB stereo audio ind/ud
 • Master-niveau kontrol på alle udgange
 • Brugervenligt layout - alle forbindelser og kontrol på oversiden
 • CAKEWALK SONAR LE bundleet med mixer
 • kanal dæmper switche
 • stereo tilbagevenden
 • 2-sporet tilbagevenden
 • Avancerede faciliteter for miljømonitor
 • ¼" og 3,5 mm hovedtelefon udgange
 • stereo optage ud
 • alternative stereo ud
 • mono summen af LR output
 • vigtigste LR
 • 12-bar LR meter
 • Master kontrol for aux1 & 2
 • 19" rack monteringssæt tilgængelige for ZED-12FX og ZED-14

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.