Yamaha Clavinova CVP-609 Digital Klaver, Poleret Mahogni

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
kr. 54.928 NORMAL PRIS kr. 59.221 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Trade-In og spar penge!
 • Spar £350 straks - indtaste koden CVP609TRADEIN ved kassen
 • Yamahas Real Grand Expression for naturlig akustisk tone
 • Fantastisk til karaoke og sang
 • iPad/iPhone trådløs tilslutning

Yamaha Clavinova CVP-609 Digital Klaver, Poleret Mahogni

detaljer

Her kommer det store udtryk virkelig til sin ret takket være en dramatisk efterklang fra en dybtgående subwoofer og et bredt udvalg af instrumentstemmer, som tilsammen giver en utrolig naturlig og realistisk lyd. Klaveret har et klaviatur i ægte træ med belægning i syntetisk elfenben, og det 88-tangenters Linear Graded Hammer-klaviatur gengiver hver enkelt tangents unikke vægtning over hele klaviaturet. En dæmperpedal (GP Response Damper Pedal) giver dig den samme fornemmelse af kontrol som på et flygel, og RGE Sound Engine yder en fremragende anslagsrepons og en utrolig udtryksfuld kraft, som gør dig i stand til at spille, præcis som du vil. Det lydmæssige design har fået et løft i forhold til tidligere modeller, blandt andet i form af en ekstra subwoofer, så de dybe toner fra bas og stortromme gengives med endnu større intensitet under ensembleoptrædener. CVP-609 kan opfylde enhver drøm om at spille klaver – uanset om du er professionel pianist eller lige har opdaget musikken magi.Produkt Ref: 29758

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

De nye alsidige Yamaha Clavinova 600s

Elsker du både spille en traditionel klaver og eksperimentere med digital teknologi? Den nye Yamaha 600 serien klaverer er designet til at give pianister bedst af begge ord. Takket være de virkelige Grand udtryk og klaver rum funktioner kan CVP-600s ser, føler og lyder som en kvalitet flygel. For de gange, når du har lyst til noget lidt anderledes, CVP-609 klaver også prale af et væld af ekstra stemmer, flere backing tracks, en lektion funktion og iPad/iPhone tilslutning. CVP-600s er den mest moderne og alsidige digitale klaverer fra Yamaha endnu.

Ægte Grand udtryk - lyd, berøring, pedaler

CVP-609 udtryksfulde kapaciteter er blevet udviklet ved hjælp af Yamahas virkelige Grand udtryk - integration af akustiske lyde, berøring og pedaler i en digital klaver. Dette klaver har også en høj kvalitet naturlige træ keyboard og syntetiske elfenben tangenter til en taktil, naturlige touch. Den store lyd motor leverer ultimative ekspressive funktioner med perfekt stikprøven toner. Glat udgivelsen af nøglerne levere jævn variation afhængig af touch du placerer på hver tast, mens streng resonans giver fyldig lyd af andre strenge resonating.

tangenterne på CVP609 er designet til at imødekomme intuitivt til din touch. tangenterne 88 lineær Graded Hammer gengive konsekvent følelsen af at spille et flygel med hver nøgle. GP respons spjæld Pedal også opererer og føles nøjagtig som et flygel. CVP-609 klaver kan prale af en massiv 1620 stemmer (herunder Mega og Super Articulation 2 særlige stemmer) med 566 akkompagnement stilarter. 128 toners polyfoni betyder at du kan spille tætte stykker uden nogen noter frafald.

Venlige brugerkontroller

Kontrol af CVP-609 er enkel og let at forstå. TFT farve 8,5 tommer bred LCD-skærm viser de valgte indstillinger, så du altid ved, hvor du befinder dig i menuen og indslag raster lydkort er nem at betjene. Nye intuitive funktioner som klaver rum kan du vælge dine egne indstillinger og piano lyde. Variere ting som klaver type, låg holdning og stemning og lyden, som hvis du spiller i en kirke eller på en kæmpe scene alle fra komfort i dit eget hjem! Gem din yndlingssound og stilarter til fanen foretrukne, tilpasse menuen genvej eller tildele funktioner til knapper at personliggøre dit klaver kontrol.

Backing Band og orkester

Leger med en backing track straks forvandler dig til et medlem af et fuldt orkester. Høj kvalitet stemmer som Super Articulation bringe en ny dimension til oplevelsen. Vælg fra et stort udvalg af akkompagnement stilarter fra forskellige genrer med CVP-609 Mega stemmeteknologi.

For mindre erfarne spillere kan akkord Fingering indstilles til at producere en passende akkompagnement ved hjælp af kun én finger, mens akkord Tutor giver et perfekt overblik over alle akkorder. Funktionen stil anbefaling kan hjælpe dig med at finde den bedste stil til ethvert stykke.

Afspilning og optage

CVP609 er perfekt til øvelse, udfører og eksperimenter. Du kan afspille dine egne stykker - et fantastisk værktøj for undervisningstimer eller øvelse - eller optage dem som Audio filer til at oprette dine egne cd'er. MIDI sange du har kan også afspilles eller registreres og monitoren vil vise Sangtekster eller noder på monitoren så du kan synge eller spille sammen!

Bruge CVP-609 forbedret lydfunktioner ligesom tid Stretch, Pitch Shift eller vokale annullere for at tilpasse lydfiler passer til dine behov. CVP-609 er kompatibel med iPhone og iPad og kan tilsluttes trådløst til Yamahas særlige app, som er en sjov og effektiv måde at administrere dine musikfiler og nemt at sætte op forestillinger.

Karaoke Sing-Along!

CVP609 er mere end bare et klaver. Tilslut en mikrofon og synge sammen med en klaverakkompagnement eller MIDI, MP3 eller bølge sange. Synge polyphonically genskaber lyden af en fuld Chorus eller udforske de ekstra effekter, som Vocal Harmony. Passer til din egen øvelse niveau du kan fremskynde eller bremse tempoet i sangen gerne du synge med på ved hjælp af MIDI- eller Audio data. Du kan bruge funktionen stemme annullere for at slukke stemme spor på en sang, skabe en instant karaoke-maskine! Klaverets mikrofon guide funktioner kan også hjælpe dig med at forbedre din sang færdigheder.

Lære, øvelse, forbedre

CVP609 er et fantastisk værktøj for begyndere eller de spillere, der søger for at forbedre deres færdigheder. Vælg en af de forudindstillede sange, vælge din sværhedsgrad og øvelse ved hjælp af scores på display lamper og guide lamper, som vil tage dig gennem musikken og stoppe dig, hvis du spiller en forkert bemærkning. Registrere din højre og venstre hånd separat eller omsætte din optagelse til en anden nøgle til at forbedre dine færdigheder. Inkluderet i dette digitalklaver er en sangbog "50 Greats for klaver", som er et fantastisk værktøj til at komme i gang med.

For mere information om Yamaha CVP-600 serien herunder en model sammenligning skal du downloade PDF øverst på denne side.

Funktioner

 • 88-tangent NW (naturtræ) keyboard med syntetisk elfenben tangenter
 • STORE (ægte Grand udtryk) lyd motor
 • Glat overgang, Key-Off prøver og streng resonans
 • GP respons Holdepedalen
 • 128 + 128-toners polyfoni
 • Farvet 800 x 480 tommer prikker TFT WVG 8,5 Touch Screen LCD
 • 566 akkompagnement stilarter
 • Klaver plads
 • Stil beslutningstager i samlede 1620 instrument stemmer incl. Mega stemmer og Super Articulation,
 • Super Articulation 2 stemmer
 • USB Audio Recorder (afspilning: MP3, WAV / båndoptagelse: MP3, WAV) med forbedret lyd funktioner
 • Mikrofonstik og Vocal Harmony 2
 • Video out og RGB-ud
 • Intelligent akustisk Control (IAC)
 • Acoustic Optimizer
 • Tilslut en iPhone eller iPad wireless

Medfølgende tilbehør

 • Instruktionsbog
 • Data List
 • "50 greats for klaver" musik bog
 • Min Yamaha produkt brugerregistrering
 • USB trådløse LAN-netværkskort
 • Indehaveren sæt

Mere detaljerede specifikationer af Yamaha CVP-609 Digital Klaver , kan du hente PDF øverst på denne side.

Indstillinger for levering

Kurer levering

Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med vores standard courier Leveringsindstillingen gratis, som er en "til din dør" service. Du skal muligvis hjælpe levering føreren, som dette produkt kommer pakket i store kasser!

Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe føreren om nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver levere ovenpå men du har ikke nogen andre til at hjælpe. Kan du overveje, om dette er den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig, som andre indstillinger for levering er også tilgængelige mod et tillægsgebyr.

2 mand leveringsservice

Hvis du vælger denne indstilling, vil to levering personale leverer boksene klaver til enhver stueetagen rum i dit valg, lilletrommere end blot din hoveddør. Bemærk venligst at denne service vil tage et par dage længere end standard kurertjeneste og kurer selskab vil ringe til dig for at arrangere en bekvem leveringsdato, efter du har afgivet ordren.

Hvis du ønsker mere information venligst ring til os på 0843 155 0800.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.