Yamaha Clavinova CLP440, poleret ibenholt

  • Video 1
kr. 15.286 NORMAL PRIS kr. 19.784 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Rige og Realistiske Akustiske Yamaha Toner
  • Forskelligartede Klaver Stemmer
  • Naturlige & Realistiske Graded Hammer Mekanik klaviatur
  • Stilfuldt & Klassiskt Design

Yamaha Clavinova CLP440, poleret ibenholt

detaljer

Tangenter med dæk i syntetisk elfenben, RGE Sound Engine med Key-Off, String Resonance og Stereo Sustain samples giver tilsammen en fantastisk klaver-oplevelse.Produkt Ref: 20780

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

CLP-440 ser den fulde realisering af Yamaha lyd, berøring og pedaler, sammen med omhyggelig anvendelsen af Yamaha teknologier til perfekt integrere disse tre elementer i en enkelt klaver. Det lykkes i optage essensen af et klaver præstation til at oprette flygel-lignende, rigt expressive erfaringer i en funktionel digitalklaveret.


Rige, realistisk Yamaha akustisk toner

Yamaha Clavinovas prale enorme expressive kapacitet grundet Real Grand Expression (RGE), næste generations klaver lydkilden. Det forbedrer den ren CF lyd motor, som fik stor ros, og kan du nyde en concert flygel afspilning reaktion. Funktionerne CLP-440 nye glat overgang funktion som kan udtrykke lyd med stor klarhed og klart retsaktens staccato noter med lyden af langvarig resonans hørt når forsigtigt løft fingrene fra tangenterne.

For at læse tage mere om reel Grand udtrykket venligst et kig på PDF-filen nedenfor.

CLP-440 flygel stemmer blev opnået ved optagelse lyde fra en Yamaha concert grand. En enkelt klaver bedste velegnet til indspilning blev valgt og derefter indstillet på fineste muligt betingelse af en ekspert klaver tuner. Denne opmærksomhed for detaljer resulterede i en lyd, vises ikke kun skønhed af hver note, men harmoniserede lyden af en enkelt klaver.

Talerne, ampere og andre akustiske systemer på CLP-440 har optimeret så afspilleren intet hører men imponerende lyd under en præstation. Disse musical instrument-lignende resonanser også give indtryk af, at Clavinova er mere akustisk, end det er digitale.

Forskelligartede, rackkompakt klaver stemmer

Når du spiller hurtig sætninger eller oven akkorder mens du trykker på dæmper pedalen, skal du være i stand til at udføre uden noter slippe. CLP-440 indeholder 256-note polyfoni , så du kan nyde komplekse værker såsom dem ved Liszt eller Ravel, som funktionen talrige Pedal presser, med ingen begrænsninger. Som din spiller forbedrer i år, vil din CLP-440 fortsat lad du gøre mest muligt ud af dine evner.

Denne Clavinova har mange yderligere særprægede klaver stemmer herunder et klaver til ballader, forsigtigt giver genklang opstart Øresund, et klaver for jazz, der føjer dybde til lyden og et klaver for populær musik med lyse, rige lyd. Hvis du vil sikre, at lyden nøje overholder genren, justering af hver klaver stemme fokuserer på af resonans, eller lyden produceret når du løfte din finger, og andre vanskelige nuancer. Hver gang du spiller CLP-440, kan du straks nyde den perfekte klaver lyd uden at skulle foretage eventuelle tilpasninger.

Sammen med de klaver stemmer tilbyder CLP-440 også et bredt udvalg af musikinstrument stemmer, herunder elektriske klaver, cembalo, guitar og strenge. To interessante måder ved hjælp af disse stemmer er dobbelt og revnede. Dual, hvilket betyder, at spille to lyde samtidigt, giver en rig lyd ved overlappende klaver lyden med strenge. Opdel kan du afspille forskellige stemmer med din højre hånd og venstre hånd, så du kan afspille jazz typografi ved at føje en klaver melodi til en lyd bas. Ved at kombinere stemmerne på forskellige måder, kan du nyde mange forskellige stilarter af play.

Naturlige, udtryksfuldt Touch

CLP-440 producerer den ønskede gennem et tryk på tangenterne og fornemmelsen af pedalerne nøjagtige lyd. Efterhånden som du afspiller, vil du virkelig føler som om du spiller en flygel.

Berøring af CLP-440 keyboardet er blevet rost af pianister til en præstation føler, at gør du glemmer, det er en digital klaver. Hemmeligheden bag denne overlegne touch er den samme hamring system og fjeder-mindre mekanisme som et flygel. Afhængigt af vægten af hammeren, kraft af din touch og den naturlige nøgle vender tilbage, når du slipper det, CLP-440 gengiver loyalt keyboard berøring af en akustisk klaver fra de tunge føler i det nederste område til den lette føler i området højere. Yamahas unikke tre-sensor system, som nøjagtigt fornemmer og fortolker adfærd af keyboardet, ligesom en flygel er også vigtig.

Det er vigtigt, at et keyboard reagerer perfekt til berøring af dine fingre så noter lyden ligesom du agter. Derfor er alle 88 taster på CLP-440 er udstyret med keyboard stabilisatorer. Dette ikke kun kan du afspille med en naturlig touch, det forbedrer høj grad af stabilitet og holdbarhed af tangenterne.

CLP-440 tangenter har en touch, som fødevareressourcer fast til dine fingre, ligesom de elfenben keyboarder historisk brugt i topklasse klaverer. Syntetiske elfenben keytops funktion en blød, lidt porøs overflade, der giver tilføjet grip og naturlige friktion for forbedret brugervenlighed i spiller, navnlig under lange fremførelser eller øvelsessessioner.

Nøglerne til CLP-440 også give et glædeligt touch ned til basen, fordi afstanden fra spidsen af nøglen til fulcrum er ekstremt lang. Når du afspiller et klaver stykke, der bruger mange sorte taster, selv når du trykker på en hvid nøgle nær sin base, kulstofdræn nøglen softly, sustain de delikate nuancer i bløde og hårde nøgle streger.

Digitalklaver kernefunktioner

Volumen justering er praktisk til at spille hjemme, hvor undertiden andre måske foretrækker du afspille varsomt. Formentlig har du oplevet, at når diskenheden er lave, er det svært at høre diskant og bas. På CLP-440, dog de intelligente akustisk Control (IAC) funktion justerer automatisk lyd, så du nyde korrekt lydens balance selv ved lav diskenheder. Derudover gør volume opkald automatisk fine justeringer til overordnede sound højttalersystem (EQ) med lav lydstyrke.

Foruden volumen justering, en kompakt figur og ikke kræver tuning, har CLP-440 også to hovedtelefonstik, så du kan lytte til dine børn øvelse eller nyder at spille duetter i private. En metronom og andre funktioner kan bruges til at hjælpe dig med at forbedre dine klaver færdigheder.

Optagelse på en CLP-440 er enkel og hurtig og en nyttig måde at vurdere dine forestillinger. Du kan registrere med et tryk på en knap og endda gøre to-sporet indspilning, som kan du registrere delene til dine to hænder separat, derefter spille dem samtidigt. Du kan også gemme forestillinger på en USB-hukommelsesenhed. Fordi optagelserne kan spilles tilbage uden en Clavinova, kan du gemme det på en PC til at spore og sammenligne dine fremskridt eller sætte optagelserne på en CD, så din familie og venner kan nyde dem. Du kan også lytte til filer på farten ved at indlæse dem til bærbar medieafspillere.

CLP-440 har 50 berømte klaverstykker gemt på den. Disse stykker er perfekt til at anvendes til undervisningstimer. Du kan lytte til dem som modeller, reducere deres tempo og spille eller afspille kun den højre hånd del, så du kan øve dig i den venstre hånd del.

Yamaha Clavinovas også reducere strømforbruget så meget som 10 fra tidligere modeller ved hjælp af højeffektive Forstærkere. Ikke kun gøre disse Forstærkere spare energi, de også forbedre lydkvaliteten. Jo mere du spiller, jo mere du vil værdsætte denne energibesparende præstation.

Stilfuld, Klassisk Design

Panelet afslører tangentlåget kan du udføre med alle tegn på teknologi på betjeningspanelet diskret skjult, føje til traditionelle klaver-lignende kabinet designet af CLP-400 serien.

CLP-440 er udviklet til at tilbyde udseende og tilstedeværelsen af en akustisk klaver. De luksuriøse poleret Finish tilbyder en klaver-lignende tekstur mens andre farve variationer (poleret Ibenholt, Rosewood,Cherry,Sort Valnød, eller mahogni) supplere ethvert rum udsmykning

Afslutning har en dyb og strålende klaver-lignende glans, frembyder en følelse af luksus. Overfladebehandling, som er modstandsdygtige over for ridser samt overdreven luftfugtighed og temperatur, er den samme som den, der brugt til at afslutte flygler. Belægning processen er også den samme, og resulterer i en smuk glans takket gentagne slibning og polering af klaver håndværkere. Tasterne glatte, raffineret tekstur formidle også en følelse af luksus og er let at rengøre.

Inkluderet tilbehør

  • Hovedtelefoner ophæng
  • Yamaha klaver bænk

Funktioner/specifikationer

At få vist view de fulde specifikationer til Yamaha Clavinova CLP-440 please PDF-filen nedenfor.

Indstillinger for levering

Når du føjer dette produkt til din indkøbskurv, vil du være forsynet med flere indstillinger for levering. Digitale flygler kan være rimelig tunge og leveret i store bokse, Vælg den mest passende tjeneste til levering af for dig.

Courier levering:

Denne indstilling er gratis for dette produkt, og er en 'til døren' tjeneste. Du skal muligvis hjælpe chaufføren da dette produkt levers emballetet i store bokse!

Der er flere indstillinger for at vælge, herunder morgen og lørdag tjenester. Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe driveren, hvis det er nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver leverer ovenpå, men du ikke har nogen elle

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.