Roland F-20 transportabelt nybegynder klaver, mørk valnød

 • Video 1
kr. 4.161 NORMAL PRIS kr. 4.768 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Entry-Level transportabel Digital Klaver
 • Rolands topprofessionelle pianoteknologi giver dig den bedste performance i denne instrumentklasse
 • Ivory Feel-G klaviatur med Escapement der giver en autentisk flygelfornemmelse
 • Den meget roste SuperNATURAL Piano lydprocessor fra Rolands topklassemodeller leverer en fyldig og u
 • Spil med til dine favoritsange på din iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af den gratis app: A

Roland F-20 transportabelt nybegynder klaver, mørk valnød

detaljer

Hvis du leder efter dit første piano, eller dit barns første piano, så er F-20 der ideelle valg. Det har Rolands roste pianoteknologi til en overkommelig pris og dette kompakte og smukke instrument leverer den bedste performance i sin klasse og giver et solidt fundament til at lære at spille på den rigtige måde. Dets fyldige, autentiske lyd inspirerer unge pianister til at udforske og udvikle deres musikalske udtryk, mens de vægtede tangenter – taget fra Rolands topmodeller – giver den helt rigtige følelse af flygeltangenter - essentielt for ordentlig klaverundervisningI kraft af at være et digitalt instrument har F-20 mange fordele fremfor et akustisk piano, når det kommer til at lære at spille, eksempelvis optagelse af dit spil, metronom, indbygget rytmeakkompagnement og en bred række lyde udover pianolyden selv. Du kan yderligere få gratis Roland apps der gør det muligt at benytte din iPhone, iPad eller iPod touch med F-20’eren, hvilket giver en perfekt måde at motivere børn med spil-med sange og sjove interaktive funktioner.Opfordre vores Roland Specialist 0843 155 0500 for yderligere oplysninger.

Produkt Ref: 40390

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Dets fyldige, autentiske lyd inspirerer unge pianister til at udforske og udvikle deres musikalske udtryk, mens de vægtede tangenter – taget fra Rolands topmodeller – giver den helt rigtige følelse af flygeltangenter - essentielt for ordentlig klaverundervisningI kraft af at være et digitalt instrument har F-20 mange fordele fremfor et akustisk piano, når det kommer til at lære at spille, eksempelvis optagelse af dit spil, metronom, indbygget rytmeakkompagnement og en bred række lyde udover pianolyden selv. Du kan yderligere få gratis Roland apps der gør det muligt at benytte din iPhone, iPad eller iPod touch med F-20’eren, hvilket giver en perfekt måde at motivere børn med spil-med sange og sjove interaktive funktioner.

Selvom det koster det samme som et begynderklaver leverer F-20 lyd, funktioner og performance direkte arvet fra Rolands high-end klaverer. Med dets kompakte størrelse og indbyggede stereo højtalersystem passer instrumentet perfekt i ethvert hjem og kan let flyttes fra rum til rum. Det stilfulde trækabinet fås i farverne Contemporary Black eller Simulated Dark Walnut så du kan vælge netop den farve der passer bedst ind i dit hjem.

F-20 tilbyder kvalitetslyd og spilfornemmelse der er langt bedre end andre instrumenter i samme klasse, og det leverer en performance der vil hjælpe dig og dit barn trykt og kreativt gennem mange års musikalsk udvikling. Ivory Feel-G klaviaturet med Escapement har de samme egenskaber, udseende og overflade som på dem vi bruger i vores topmodeller, og giver en autentisk flygelfornemmelse og gør læringen af fundamentale teknikker hurtig og effektiv. Den berømte SuperNATURAL Piano lydoprocessor – også den samme som den i Rolands flagsskibsmodeller – gør det muligt for elever at udvikle deres talent med en fyldig lyd og et udtryk der svarer til et akustisk flygel i verdensklasse.

Rolands gratis apps til Apple iOS enheder giver en unik måde hvorpå du motiveres til at spille og øve. Med app´en Air Performer kan du spille med til dine yndlingssange i din iPhone, iPad eller iPod touch, trådløst*gennem F-20’erens lydsystem. App´en Piano Partner til iPad inkluderer Flash Card, et interaktivt musikprogram som børn vil elske, plus et intuitivt grafisk interface til at vælge sange, lyde og rytmer i F-20. Flash Card er med til at udvikle musikalske lytte- og læsefærdigheder og udfordrer dig på en sjov måde til at identificere noder der vises på iPadens display og afspilles fra pianoet mens du får præmier for at løse udfordringerne. Disse powerfulde redskaber er tilgængelige gennem Apples App Store og gør det nemt at bruge tidens teknologi til at forbedre dit barns klaverudvikling.

Med den indbyggede Rytmefunktion giver F-20 dit barn mulighed for at spille til et smukt backingensemble så det kan have det sjovt mens det samtidigt udvikler sine færdigheder. Dette fantastiske piano akkompagnerer dit spil automatisk og følger det intelligent med akkorder og rytmer. Der er 32 forskellige akkompagnementsstilarter, der dækker en bred række stilarter og det er enkelt og intuitivt at vælge rytmer fra F-20’erens panel eller Piano Partner app´en. App´en gør det også muligt for børn kun at afspille de fundamentale elementer fra F-20’erens akkompagnement (trommer og bas eller kun trommer) uden de andre backinginstrumenter, en rigtig god funktion til den daglige øvning.

Digitale klaverer kræver ikke, som akustiske, regelmæssig stemning og vedligeholdelse. Det digitale F-20 skal aldrig stemmes, så du kan nyde den perfekte lyd hele året rundt. Det indeholder også en bred række brugbare indbyggede funktioner til øvning og sjov, såsom metronom, en recorder til at optage dit spil og en Twin Piano funktion der deler klaveret så to personer kan spille side om side i det samme toneregister. Du kan let justere pianoets volume så den passer til rummet eller bruge hovedtelefoner, så du kan øve dig lydløst og privat uden at forstyrre andre. Der er yderligere smarte output jacks der gør det muligt at tilslutte pianoet til et eksternt lydsystem for en bredere dækning til fester eller familiesammenkomster. F-20 inkluderer også elektrisk piano, cembalo, orgel, guitar, strenge og endda synthesizerlyde, der gør det muligt at udforske en hel verden af instrumentlyde udover selve klaverlyden.

Du kan også være interesseret i bordstativtil F-20 i matchende look moderne sort.

Funktioner / specifikationer

 • Finish: Dark Walnut
 • Tastatur: Ivory Feel-G keyboard med escapement
 • Lyd motor:SuperNATURAL klaver lyd enhine
 • Funktioner: Indbygget rytme, Dual, Split
 • Hukommelse: Gem til USB
 • Omfatter: DP-10 Holdepedalen

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.