Roland Boutique TR-09 Rhythm Composer

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
 • Video 7
 • Video 8
kr. 3.319 NORMAL PRIS kr. 3.804 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Ultra-kompakt Genskabelse af den Ikoniske TR-909 Trommemaskine
 • 24-bit/96 KHz Stereo IN/OUT USB Audio Interface
 • Bevarer Lyd, Karakter og Interface fra den Oprindelige TR-909
 • Yderst Transportabel for Mobile Music Making
 • Kompatible med K - 25 m Keyboard Enhed

Roland Boutique TR-09 Rhythm Composer

detaljer
TR-909 trommemaskinen har stadig stor indflydelse mere end tre årtier efter den blev lanceret. Nu er TR-909-lyden igen tilgængelig som en del af Roland Boutique serien, i form af TR-09. Med det samme layout af frontpanelet og den samme brugerflade som originalen, er TR-09 udstyret med Rolands ACB-teknologi, der leverer dunkende lyd i højttalerne fra TR-909 i et prismæssigt overkommeligt niveau og i et transportabelt format. Med en præcis kontrol over en bred række trommeparametre og evnen til fortsat at spille, når der skiftes Mode, vil TR-09 være kompakt og kraftfuld nok til at bevæge publikum musikalsk. Studiet er også tilgodeset, med fire separate udgange via USB-audio. Eksterne kontrol via en trigger-udgang og USB-MIDI.

Produkt Ref: 79468

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

909 styrke skabt via Roland’s ACB Technology

Den oprindelige TR-909 kombinerede analog stortromme, lilletromme og tamtams med 6 bit-samples for hihats og bækkener. Denne hybride tilgang til lydgenerering betød, at 909 lød som ingen anden trommemaskine. Denne indflydelsesrige lyd er nøjagtig genskabt og muligheden for at redigere parametrene er nu mulig via Roland’s ACB (Analog Circuit Behavior) teknologi, som også findes i den populære AIRA-serie.

Klassisk TR-REC Sequencer med forbedrede funktioner

Dedikerede TR-909 brugere vil opdage, at den klassiske TR-REC måde at programmere på, også er tilstede på TR-09 med Step og Tap Write Modes. Du kan endda ændre Mode, mens du afspiller et Pattern, hvilket ikke var muligt på originalen. TR-09 sequenceren har 16 Steps, hvor hvert Step har 16 Sub-Steps , så du kan tilpasse dit spil helt præcist. Som på den originale TR-909 kan du anvende Shuffle/Flam parametrene ved hjælp af knapperne, men når du ønsker bedre kontrol, kan du også benytte displayet og redigeringshjulet til at perfektionere dit Pattern.

Tilslut eksterne enheder

TR-09 er designet til nemt at forbinde med andet musikudstyr. Det vigtigste er stereo mini-jack Output-bøsningen, der kan konfigureres til at sende lyden fra et instrument til højre kanal, og andre instrumenter til venstre kanal. En mixer sender input-signalet ud via Main Output, mens Trigger Output lader TR-09 styre Vintage Analoge synthesizere såsom SH-101, JX-3p eller moderne udstyr såsom den nuværende SYSTEM-500 Modular Serie. Du kan synkronisere og styre andet udstyr via MIDI-bøsninger eller USB-porten, og du kan endda sende lydsignalet fra 4 individuelle tromme-parter ud via USB, så du kan fortsætte dit musikalske arbejde på din DAW-system.

Strøm fra batteri og USB

Noget af det bedste musik er skabt uden for studiet, så Roland Boutique-serien kører på batterier. 4 x AA batterier, så du kan bruge instrumentet, når inspirationen rammer dig. Alternativt kan TR-09 fungere med strøm fra USB-porten.

USB Audio Interface til direkte optagelse på dit DAW-system

TR-09 fungerer som en høj kvalitets 24-bit/96 kHz audio interface via USB-porten, hvilket giver en enkel og pålidelig måde at optage direkte i din DAW med. Du kan endda sende individuelle trommer til separate kanaler, takket være TR-09’s 4 direkte USB-OutputsDu kan også sikkerhedskopiere dine foretrukne indstillinger og sequencer-patterns via USB Data Backup-funktionen.