Nord Lead A1R Desktop Rack Monterbar Synthesizer

kr. 7.314 NORMAL PRIS kr. 9.293 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Desktop, Rack Monterbar Synthesizer
  • Samme Programmerede funktionen Som Nord Lead A1
  • Analog Modellering Lyd Motor
  • Nye Effekter
  • Like Button, Mutator og Unison Funktioner

Nord Lead A1R Desktop Rack Monterbar Synthesizer

detaljer

Nord Lead A1R er en desktop og monterbar rack synthesizer med en identisk funktions programmeret til Nord Lead A1 og kombinerer en næste-generations analog modellering motor med en streamlines Interface.Produkt Ref: 46100

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den næste generation virtual analog synth er i stand til at reproducere karakter og nuancer af de vintage synths af dine drømme med betagende nøjagtighed. En 24-stemme polyfoniske og fire del Multitimbral, føre A1R er et fleksibelt valg for fase eller studio, leverer en rig og alsidig palet af lyde.

Der er en ny oscillator sektion, så patches til at være oprettet og redigeret hurtigere end din forventer for en synthesizer dette kompleks. 47 forskellige bølgeformer kan oprettes med den nye bølgeform motor. Med intuitive Kontroller på frontpanelet er det hurtig til at eksperimentere med modulationer.

Afsnittet effects introducerer to nye imponerende vintage Chorus og Ensemble modeller Delay, Reverb, kørsel, Phaser og Flanger komplet effekter line-up. Yderligere funktioner inkluderer den nye 'Like' funktion, så du kan rulle mellem 'Liked' patches og vælg din favorit at gemme i hukommelsen og Mutator, at skabe en variation af et eksisterende patch ved at justere visse parametre af regler.

Nord Lead A1R funktioner og specifikationer

  • Synth motor: 96 kHz, 32 bit floating point forarbejdning
  • Polyfoni: 24 stemmer
  • Multitimbral: 4 dele
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.