Native Instruments Maschine MK II (hvid) og KRK Rokit 5 pakke

kr. 5.962 NORMAL PRIS kr. 6.676 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Native Instruments Maschine MK II controller
  • Baggrunds belyste farve kodede pads
  • KRK Rokit 5 Studie monitors
  • 5 tommer glas Aramid Composite bas enhed

Native Instruments Maschine MK II (hvid) og KRK Rokit 5 pakke

detaljer
Native Instruments har opdateret deres legendariske Maschine ind i deres Maschine Mk2. De har bygget på dens allerede veletableret ry for at være det ultimative integreret hardware/software system til at skabe spor og beats professionelt. Maschine MkII tilbyder dig nu et udvalg af sort eller hvid hardware og yderst følsomme multi farvede pads og om-designet LCD-skærme. Denne pakke indeholder også et par af KRK Rokit 5 studio monitorer som kan blive opdaget i studier af alle størrelser.

Produkt Ref: 50090

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Native Instruments Maschine MK2

Fusing de hands-on taktile fordele af traditionelle hardware grooveboxes med stor fleksibilitet og intuitiv workflow af Native Instruments premium software, åbner MASCHINE op for nye horisonter i groove produktion. Den slanke endnu robust hardware controller er perfekt til fase eller studio, mens det store bibliotek i sæts, instrumenter og effekter er din inspiration for livligt og dynamisk riller.

Finishe i farve

Den nye farvekoder kan du 'Se' dit lyder, og det vil turbo-oplade din arbejdsgang. Simpelthen tildele farver til grupper, lyde, mønstre og scener, og se den pads og gruppe knapper på hardware, der lyser op i de samme farver. Gøre din kick trommer rød, for eksempel, og du vil altid vide hvor pads spille dit spark. Tilføje nogle farve til dine præstationer!

Med den øgede følsomhed af den nye pads, du har også en ny grad af præcision ved hånden.

Fuldt Massive

Med Maschine MkII får du den fulde version af den moderne legend MASSIVE - Synth, der gav fødsel til jordflytning bastoner og højttaler-plager de kundeemner, der har defineret bas musikgenre. Dette monster synth indeholder 1.300 klar-til-go lyde, alle straks søgbar via MASCHINE hardware.

MASCHINES otte kontrol drejeknapper tilbyder direkte adgang til MASSIVES otte makrokontrol, for perfekte synergi mellem hardware og synthesizer og en lyn-hurtig arbejdsproces.

Ny Master sektion

Master sektion er også blevet moderniseret Control volumen, tempo og sving med den nye multifunktions master push encoder - Vælg tilstande med knapperne ny toggle og præcist klik gennem værdier uden at skulle kigge på monitoren eller vise.

Navigering og skrubbe er meget lettere, og ændring af note pitch og detaljerede tweaking bliver ekstra præcise takket være den encoder fremragende fysisk reaktion.

Nu med 47 (normalt hvide), baggrundsbelyst Klik-knapper og farvede transportere kontrolelementer, giver Mk2 hardware et væld af fysisk og visuel spænding for intuitiv beat gør.

Tid stræk og Pitch Shift

MASCHINE 1,8 software inkluderer tid strække og pitch shift kapacitet. Strække glat fra en BPM til en anden, hjulpet af den automatiske BPM registrering. Eller strække din lyd til en bestemt længde - til at passe en prøve til den samme længde som en anden, f.eks.

Hvad mere er, gøre din beats passer harmonisk, ved tuning din prøver med pitch-shift-funktion.

KRK Rokit RP5 G3

Linjen Rokit Generation 3 giver dig en høj standard for præstation og nøjagtighed, der hæver standarden på tidligere generationer, trække på 10 år af Rokit ekspertise.

RP5 G3 1" soft-dome tweeter giver klarhed og en udvidet respons op til 35kHz, mens let, 5" glas-aramid composite basenhed leverer klar mellemtone og stram bas.

Velegnet til næsten enhver værkstedsplads, lav og høj frekvens justering giver dig hidtil uset give udtryk kontrol for optimal rum akustik og mix oversættelse. Flere indgange tillade RP5 G3 at integrere med dine eksisterende systemkonfiguration.

Lyt til en ægte version af dit mix takket være den helt nye bi-amped, klasse A/B forstærker der tilbyder maksimal headroom med minimal forvrængning. Proprietære waveguide teknologi er optimeret til super stereo billeddannelse. Få Rokit drevet.

Hvad er nyt med Generation 3?

  • Bi-amped, klasse A/B forstærker
  • Optimeret proprietære bølgeleder
  • Soft-dome diskant med udbygget respons op til 35kHz
  • Høj frekvens og lav frekvens justering
  • Letvægts, glas aramid composite basenhed
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.